Terugblik op onze Ai-Info sessies & Toekomstige AI-Opleidingen en informatieve sessies


Vanaf januari hebben we een reeks inspirerende AI-info sessies georganiseerd waarin we onze kennis en inzichten hebben gedeeld over hoe AI de digitale marketing en communicatie van bedrijven kan verbeteren. Deze sessies waren een groot succes, en we willen graag enkele van de hoogtepunten en toekomstplannen met jullie delen.

Ik ben enorm trots op de positieve feedback die we van onze deelnemers hebben ontvangen, alsook de aanbevelingen die ik persoonlijk heb mogen ontvangen van de organisatoren via mijn persoonlijke LinkedIN. Velen hebben laten weten dat de sessies hen waardevolle, praktische tips en inspiratie hebben gegeven.

Toekomstige sessies en opleidingen

Hands-on opleiding via Voka

In samenwerking met Voka, bieden we de opleiding Onmiddellijk inzetbare AI-toepassingen voor meer verkoop en efficiëntie aan. Deze training is gericht op het integreren van AI in de dagelijkse bedrijfsvoering om zo de verkoop en efficiëntie te verbeteren. De cursus is toegankelijk voor marketing- en communicatieprofessionals, ondernemers, en bedrijfsleiders, en vereist geen voorkennis van AI.

 

Onmiddellijk inzetbare AI toepassingen voor meer verkoop en efficiëntie | Voka

AI toepassingen

Datum en Tijd:

  • 26 september 2024

Locatie:

  • De specifieke locatie moet nog aan de informatie worden toegevoegd.

Kosten:

  • €270 voor leden
  • €405 voor niet-leden

Gratis informatieve lunch & learn sessies

We nodigen u ook uit voor onze gratis Lunch & Learn sessies, zoals Blijf UP-TO-DATE met AI in Google. Deze sessies bieden een overzicht van hoe AI kan worden ingezet voor het verbeteren van online communicatie en digitale strategieën, bedoeld voor iedereen geïnteresseerd in het benutten van AI in hun business.

We organiseren dit op verschillende momenten en meerdere locaties in Vlaanderen en Nederland. 

 

Gratis Lunch & Learn "Blijf UP-TO-DATE met AI in Google” | UP-TO-DATE Events

Terwijl AI een steeds belangrijkere rol speelt in diverse sectoren, is het essentieel om te begrijpen hoe deze technologie kan worden ingezet voor het verbeteren van online communicatie en je bedrijfsvoering. Dit gratis evenement biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en onze toepassingen van AI in deze gebieden.

ONTDEK MEER

We kijken er naar uit om u te verwelkomen bij onze aankomende evenementen, waar we praktische kennis en inzichten delen die uw onderneming kunnen transformeren.

Voor meer informatie kan u altijd terecht bij Emiel Jans via ons rechtstreeks nummer.

 

Meer informatie? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak