Automatisch batterij besparen op je iPhone met de Energiebesparingsmodus


Ben je constant op zoek naar je oplader? De iPhone heeft een handige ingebouwde batterijbesparende modus die je automatisch kunt laten inschakelen wanneer je batterij bijna leeg is.

Het heet 'Energiebesparingsmodus'. Elke iOS-apparaat dat draait op iOS 9 en hoger heeft het, en met deze eenvoudige stappen kun je het automatisch laten inschakelen wanneer je batterij begint te dalen.

Hier is hoe je de Energiebesparingsmodus automatisch inschakelt met de Opdrachten-app.

Automatisch inschakelen van de Energiebesparingsmodus op je iPhone

Om te beginnen, zoek en open de "Opdrachten" app op je iPhone. Dit ziet er meestal uit als een blauw pictogram met een witte "S".
Onderaan je scherm in de Opdrachten-app zie je verschillende opties. Tik op "Automatisering".
Om de automatisering te creëren die de Energiebesparingsmodus inschakelt, begin je met het tikken op het "+" symbool in de rechterbovenhoek van de app.
In deze stap gaan we definiëren hoe de telefoon de Energiebesparingsmodus inschakelt. Scroll naar beneden totdat je "Batterijniveau" vindt en selecteer het.
Er verschijnt een schuifbalk waarmee je het batterijpercentage kunt kiezen waarop je wilt dat de Energiebesparingsmodus wordt geactiveerd. Beweeg de schuifbalk naar het gewenste niveau en tik op "Volgende".
Nu specificeer je wat er gebeurt wanneer je batterij het gekozen percentage bereikt. Tik op "Voeg actie toe".
Zoek naar "Stel Energiebesparingsmodus in" en selecteer het.
Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de automatisering automatisch wordt uitgevoerd. Zet de instelling "Vraag vóór uitvoeren" uit. Hierdoor kan de automatisering op de achtergrond automatisch werken.
Tik op "Gereed" om de automatisering in te stellen.

 

AI vaardigheden bepalen succes in creatieve sectoren

Kunstmatige intelligentie wordt steeds belangrijker voor creatieve professionals. Het beheersen van AI-technieken kan de innovatie en effectiviteit in creatieve processen aanzienlijk versterken.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak