Op zoek naar een UP-TO-DATE Website?

Op zoek naar een UP-TO-DATE Website?

Kies dan voor een Smart-Site in Google

Scoren op alle fronten

Door te wachten tot je potentiële klanten jouw bedrijf spontaan online vinden loop je heel wat kansen mis.

Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en nieuwsbrieven om top-of-mind te blijven.

Alleen lijkt het vaak een tijdrovend, ingewikkeld en kostelijk verhaal om hier op in te zetten.

“Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn”

Via 1 aangeefluik

Een Smart-Site is een responsive website

 1. 1. die hoog scoort in Google
  ​​​​​​​
  2. en die al uw berichten automatisch doorplaatst naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest & Google Mijn Bedrijf

  3. en in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar uw contacten.

Zo bent u altijd en overal in één handeling met iedereen up-to-date.

De 12 voordelen van een Smart-Site

1. Een Smart-Site heb je voor altijd. Je hoeft slechts 1-malig te investeren

Een website heeft, net als een smartphone of een computer, een bepaalde levensduur. Gemiddeld om de 5 à 6 jaren wordt opnieuw geïnvesteerd in een nieuwe website. En dat wil in de meeste gevallen zeggen dat er vanaf 0 terug aan begonnen moet worden.

Met onze manier van werken hoeft u slechts 1-malig te investeren in de opbouw en het vullen van een website. Die kan dan om de zoveel tijd goedkoop voorzien worden van een nieuwe look en feel en de noodzakelijke nieuwe technieken. Maar het harde werk – namelijk het vullen van de site – hoeft nadien nooit meer opnieuw te gebeuren.

2. Geen onderhoudscontract

Dit is iets wat een bedrijf hoort te verdienen door zich steeds opnieuw in te zetten en te bewijzen. Wij werken niet met onderhoudscontracten of contracten op lange termijn. Wij moeten het hebben van tevreden klanten die graag met ons samenwerken.

 • Geen maandelijkse kosten
 • Geen vervelende contracten

Als u tevreden bent blijft u bij ons. En als u niet tevreden bent kan u weer gewoon ergens anders naartoe. Alles wat wij voor u maken of ontwerpen is dan ook uw eigendom. Geen addertjes onder het gras, geen wurgcontracten en geen lange termijn gedoe. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. Met sommige klanten werken we al meer dan 10 jaar samen.

3. 100% Veiligheid dankzij sms-verificatie van Google

Wij werken met Google, WordPress, Prestashop, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, enz. De kans is groot dat u deze namen al eerder heeft gehoord. Dat komt omdat deze namen en platformen zich wereldwijd al lang bewezen hebben. Ze worden gebruikt door de grootste bedrijven, en weten zich snel aan te passen aan veranderingen of risico’s. Zij bewijzen al sinds jaar en dag dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Wilt u gerust zijn en op beide oren kunnen slapen? Dat komt goed uit want dat willen wij namelijk ook.

Wij lopen namelijk zelf niet het risico dat een klant ons op een avond of een zondag moet bellen met problemen. Dat gebeurt met deze systemen gewoon niet.

4. Updates plaatsen via smartphone en zelfs per e-mail

U heeft geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. U hebt alleen maar een internetverbinding nodig.

Om het even welke computer, tablet of smartphone kan u op elk moment toegang geven tot uw website of webshop. Waar en wanneer dan ook.

U kan updates doen via uw GSM en/of zelfs per email.

5. Berichten kunnen ingepland worden

Bijvoorbeeld voor feestdagen, beurzen, opendeurdagen, demonstraties, events, ..

Er zijn heel wat dingen die je al ruim op voorhand weet.

Met een Smart-Site kan je vooruit werken, zodat je er tijdens die drukke periodes niet meer mee bezig moet zijn.

6. Automatische doorplaatsing van uw updates naar al uw sociale media

Geen gedoe meer met al die accounts en nieuwsbrieven te maken en te beheren. De updates worden automatisch doorgeplaatst op uw website, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Google Mijn Bedrijf en Twitter.

Zonder extra inspanning bent u dus UP-TO-DATE met meer dan 7 online kanalen. En dat allemaal via 1 aangeefluik.

Zo bereikt u een enorm brede doelgroep met uw boodschap, en wordt u via veel meer kanalen gevonden in Google.

7. Geautomatiseerde nieuwsbrief per e-mail van uw laatste updates

Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de Smart-Site, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week.

Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen.

Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes, …

8. Responsive webdesign geschikt voor alle (toekomstige) toestellen

Sinds 2015 geeft Google voorrang in de zoekresultaten aan websites die responsive zijn, websites die ook bereikbaar zijn in een mobielvriendelijke versie.

Een Smart-Site is dus altijd responsive zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Alle internet diensten waar we mee werken zijn eveneens zowel bereikbaar op PC als op mobiele toestellen (tablet, smartphone, …) en zijn er tal van gratis apps hiervan beschikbaar (Android & iOS).

9. Scoort heel goed in de zoekresultaten van Google

en voldoet automatisch aan de belangrijkste regels die Google hanteert.

Hou er rekening mee dat zoekresultaten ook locatie-afhankelijk zijn. De kans is klein dat je een resultaat te zien krijgt van een bedrijf dat aan de andere kant van het land gevestigd is. Daarnaast weet Google wie jij bent en wat jou interesseert. De zoekresultaten zijn dus afgestemd op je internet-gedrag en voorkeuren.

Wil je algemene zoekresultaten zien kan je dit het beste doen met een incognito / privé browser. Gebruik hiervoor CTRL + SHIFT + N in een browser op windows & CMD + SHIFT + N voor mac. 

10. Altijd up-to-date met de laatste mogelijkheden van Google

Google heeft het voorbije jaar veel updates gaan aan het algoritme om de ranking van websites in de zoekmachine te bepalen. Vroeger kon je nog “slimme” trucs gebruiken om hoog te scoren, maar die tijd is definitief voorbij.

De zoekmachine ‘leest’ werkelijk de inhoud van pagina’s online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren.

Dit vormt een probleem voor veel webdesigners aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn.

Wij werken met de systemen van Google zelf, waardoor wij steeds automatisch up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.

11. Onze persoonlijke begeleiding, ondersteuning en gratis opleidingen om goed te scoren bij uw volgers en in Google

Iedereen beweert dit. Maar bij ons ligt dat toch net iets anders. Wij zijn namelijk een familiebedrijf, bestaande uit mijn broer (Ivan Jans), mijn vader (Bert Jans), en mezelf (Emiel Jans). Ik ben uw contactpersoon en ik ben rechtstreeks bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Geen nieuwe gezichten. Geen commerciële medewerkers aan de lijn. U krijgt te maken met de eindverantwoordelijken.

Wij luisteren naar onze klanten, en staan er op dat uw doelstellingen duidelijk bepaald worden.

Vervolgens adviseren wij u rond de beste aanpak om die doelstellingen te bereiken. We denken na over een korte en lange termijn benadering zodat u mee evolueert met de snel veranderende digitale wereld.

12. De tijd- en kostenbesparingen met onze strategie zijn enorm

Uw website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het doorplaatsen van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar je contacten.

Met onze strategie zal al uw online communicatie via één aangeefluik gepubliceerd worden op uw social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail.

We zijn er van overtuigd dat een Smart-Site een ideale keuze en/of vervanging is voor minstens 80% van de huidige websites.

12. De tijd- en kostenbesparingen met onze strategie zijn enorm

Uw website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het doorplaatsen van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar je contacten.

Met onze strategie zal al uw online communicatie via één aangeefluik gepubliceerd worden op uw social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail.

We zijn er van overtuigd dat een Smart-Site een ideale keuze en/of vervanging is voor minstens 80% van de huidige websites.

 • UP-TO-DATE MET GOOGLE

  “Wilt u in Google scoren, doe het dan met Google!” Via Google Blogger wordt uw communicatie automatisch doorgestuurd naar andere kanalen waardoor er ook automatisch linken ontstaan naar dat bericht, wat weer betere zoekresultaten zal opleveren.

 • UP-TO-DATE MET UW KLANTEN

  Iedereen fixeert zich in de reclame op het verkrijgen van nieuwe klanten, maar uw huidige klanten op de hoogte houden (via blog, site, social media & e-mailing) is vaak veel goedkoper en efficiënter daar zij reeds bij u gekocht hebben.

 • UP-TO-DATE VIA PLANNING

  Via Google Blogger is het niet enkel mogelijk om meteen te publiceren, maar ook in de toekomst. U kunt dus uw berichten klaar zetten en deze plannen op de gewenste datum en tijdstip van publicatie. Door de koppeling met de site, social media & e-mailing kan u dus een volledig social mediaplan in mekaar steken.

Op zoek naar een UP-TO-DATE Website?

Graag een demo van onze Smart-Site in Google?

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


ONLINE KLANTEN BEREIKEN?

Wil je meer scoren in Google & bij je klanten?

Kies voor een extra UP-TO-DATE Smart-Blog in Google en bereik via één kanaal al je (nieuwe) klanten, volgers & bezoekers + scoor extra zoekresultaten

Maak een afspraak