SEO


Zoekmachineoptimalisatie is geen kunst ...

eerder een kwestie van discipline en planning

Vooraleer we van start gaan met het bouwen van uw Smart-Site of Smart-Blog gaan we op zoek naar de meest relevante zoekwoorden voor uw bedrijf, aanbod en branche. Vervolgens analyseren we het daadwerkelijke zoekgedrag, de concurrentie, de timing en de trends van de geselecteerde zoekwoorden. Dankzij deze grondige analyse verliest u geen geld aan zoekwoorden die niet relevant zijn voor uw bedrijf of waar uw concurrenten volop op inzetten.

Stevige basis, blijvende resultaten

UP-TO-DATE WebDesign zorgt ervoor dat u op een degelijke, eerlijke manier op de eerste pagina van de zoekresultaten verschijnt met de inhoud van uw blog, site en/of shop (in de mate van het mogelijke). Door bij aanvang rekening te houden met de 'vereisten' van Google om gevonden te kunnen worden in de meest populaire zoekmachine (naam, webadres, beschrijving, update, aantal pagina's, ouderdom, ...), wordt er meteen een stevige basis gelegd voor online succes met uw content, nu en in de toekomst.

Anno 2019 is iedereen zich bewust van het belang van een goede vindbaarheid, toch weten slechts weinigen hoe ze hier precies aan kunnen beginnen. De tijd dat enkel inzetten op zoekwoorden en een goede meta titel en meta beschrijving toevoegen aan je site de oplossing waren, is helaas voorbij.

"If your business is not on the internet (Google), then your business will be out of business" - Bill Gates, oprichter Microsoft


Meer visibiliteit voor uw content

Door uw content (nieuws, actua, acties, events, updates, ...) via de blog automatisch te delen op uw social media, per e-mail en op uw website, ontstaan er extra zoekresultaten in Google vanuit meerdere webadressen. Dankzij ons systeem wordt uw site dus steeds verrijkt met nieuwe zoekwoorden en waardevolle content. Dankzij de hoge autoriteit van sites zoals YouTube, Facebook, LinkedIn,... zal uw vindbaarheid in de zoekmachines nog een extra boost krijgen.

Online communicatieplan a.d.h.v. zoekwoordenUP-TO-DATE WebDesign helpt u ook bij het plannen van de juiste content op het juiste moment. Na onderzoek naar het zoekgedrag op Google, kunnen we aantonen wanneer de behoefte naar een merk, product of dienst in uw aanbod het grootst is en met deze gegevens kunnen wij vervolgens een online communicatieplan samenstellen. Het is zelfs mogelijk om promoties, acties, events, nieuws, ... op voorhand klaar te zetten en deze content automatisch te laten verschijnen op uw blog, site, social media en e-mailing.