Hoezo gratis promotie via Google zoekresultaten?

De eerste kandidaat is al verschenen op de eerste
pagina van de zoekresultaten bij "open vld lanaken"
Google is de absolute nummer 1 zoekmachine in België met meer dan 98% van alle zoekopdrachten. Het is dan ook belangrijk hierin goed te scoren en te zien dat de inhoud van uw publicaties volledig doorzoekbaar zijn door Google en voorzien met de nodige voorwaarden om goed te scoren in de zoekresultaten.

"If you can't beat them, join them"

Daarom maken we nu ook gebruik van allerlei gratis Google producten zoals Google+, Google Blogger, YouTube, Google Analytics, Google Foto's, Google Agenda, Google Drive, Google Feeds, Google Maps, Google Base, ... die natuurlijk voorzien zijn van de nodige voorwaarden voor goede zoekresultaten, mits goed ingezet.

Doordat iedere publicatie van iedere auteur automatisch wordt doorgeplaatst op Facebook, Twitter, Google+ en een 30-tal andere blogs ontstaan er automatisch meer dan 30 linken naar uw bericht en verschijnt er een link bij al uw volgers. Kortom, uw bericht wordt in no-time verspreid over honderden kanalen waardoor uw bericht met stip genoteerd wordt bij Google. Wanneer in de toekomst gezocht wordt naar een onderwerp waarover u geschreven heeft, zal u steeds boven de publicaties van uw concullega's verschijnen in de zoekresultaten.

Let wel, de belangrijkste voorwaarde om goed te blijven scoren in Google is dat  u ook regelmatig iets publiceert. Hoe actueler de informatie, hoe beter.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak