Een nieuwsbrief in PDF of een blog?

Talrijke nieuwsbrieven en folders worden nog steeds dagelijks verspreid per mail met de vraag of ze nog al dan niet geopend en bekeken, laat staan gelezen worden. Een PDF lezen op je smartphone is dan ook een hele klus. De tijden zijn veranderd en zo ook de manier van communiceren. I.p.v. al uw nieuws en promoties driemaandelijks te bundelen in één geheel is het nu meer aangewezen om wekelijks of minstens maandelijks een bericht te posten. Hierdoor bereikt u uw abonnees niet alleen regelmatiger maar zullen uw berichten ook meer de nodige aandacht krijgen.

Blog als aangeefluik voor al uw nieuws & promoties

Een blog is een snelle en eenvoudige manier om interessante informatie te delen en te scoren op het internet. Elk blogbericht wordt geïndexeerd door Google en kan dus een extra zoekresultaat opleveren. Dit verhoogt uw vindbaarheid en naambekendheid aanzienlijk!

Google helpt ons dankzij rapporten rond zoekgedrag, woordgebruik en trends om te weten wat er wanneer moet geblogd worden. Door te meten wanneer de juiste boodschap op het juiste moment moet gepost worden, kunnen we zelfs een communicatieplan opstellen zodat uw berichten de grootste kans hebben op succes!

Het vraagt allemaal veel tijd, zowel in voorbereiding als in uitvoering. Goed communiceren is immers een onmisbaar aspect van zaken doen. Uw klanten willen u vinden op een manier die voor hen vanzelfsprekend en gemakkelijk is. Wij maken het voor u gemakkelijk.

Wij helpen u met het opzetten van een eenvoudige structuur om uw boodschap via diverse kanalen de wereld in te sturen. Via één aangeefluik uw boodschap verspreiden.

Bovendien vergroot u de kans dat u hoger scoort in Google en dat u gevonden zal worden via de verschillende publicaties.

Mogen wij U succesvol maken? Dan maken wij voor u een gratis analyse om eenvoudig UP-TO-DATE te blijven met uw klanten. Wacht niet langer en contacteer ons.


Wij staan voor U klaar!

KEEP YOUR CONTENT UP-TO-DATE WITH GOOGLE

E-mail | Blog | Site www.uptodatewebdesign.com

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.