Ontdek dit weekend GRATIS VR van Google met de Standaard

Het is eindelijk zo ver. De virtuele realiteit komt naar onze huiskamers. De reden dat dit zo lang heeft geduurd is vooral te wijten aan de kost die dergelijke toestellen met zich mee zouden brengen. Je hebt immers heel wat reken- en grafisch vermogen nodig om een aangename virtuele ervaring te creƫren. En dat brengt ons bij de eerste reden waarom wij denken dat VR nu echt klaar is voor het grote publiek.

Het kan nu voor een paar euro's

Of het hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt.. We hebben (zo goed als) allemaal al het belangrijkste in huis: een performante smartphone. Die dient namelijk als computer en scherm tegelijk. Het enige wat je nog nodig hebt is een "bril" waar je een smartphone in kan steken. De prijzen starten al zo laag als 10 euro voor een Google Cardboard. (U ontvangt deze dit weekend GRATIS bij de Standaard) Wij hebben uit nostalgie zelf gekozen voor een Viewmaster, die ongeveer 35 euro kost. Die gebruiken wij trouwens ook tijdens onze presentaties en infosessies rond Google en VR (contacteer me voor info). Bovendien laat de Viewmaster verschillende formaten van smartphones toe. Buiten de prijs van onze smartphones zijn we dus niet veel geld kwijt om aan de slag te gaan. Dit weekend ontvangt u trouwens een GRATIS

We zijn er klaar voor

We leven vandaag al in de virtuele wereld. Onze smartphones, tablets en game consoles zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En het lijkt er niet op dat dit in de toekomst zal verminderen. Alleen beperken we onze virtuele beleving vandaag nog tot het scherm van uw computer of GSM in kwestie. We zitten niet echt in die digitale wereld. Door onze smartphones te veranderen tot VR-toestellen kunnen we nu voor het eerst echt deel uitmaken van de digitale wereld.

De mogelijkheden zijn nu al enorm


Je kan namelijk zelf heel eenvoudig 360° foto's maken, die dan via die bril (en via de computer) bekeken kunnen worden. Vergelijk het met Google streetview en je krijgt al een goed idee. Via YouTube zijn er al vele 360° video's beschikbaar en er zijn al een hele hoop handige apps en games beschikbaar via de App Store en Google Play

Uw bedrijf in de kijker

Het is nieuw en het is hot! Het is uw kans om uw bedrijf te onderscheiden van de rest. Aangezien nog niet veel bedrijven hier op in zetten, is dit uw kans om op te vallen. Beeld u in dat u een project, een product of een realisatie in 3D kan laten zien aan uw (toekomstige) klanten, terwijl uw concurrentie deze "gewoon" laten zien op foto's op een scherm. De beleving is realistischer en laat daarom een grotere indruk na op uw klanten. 

E-commerce wordt een ervaring 

Bekijk de rondleiding van Princess Keukens door uw ogen alsof u in hun zaak staat. Beeld u nu in dat u ook nog de prijzen bij alle producten ziet staan en dat u rechtstreeks uw online aankopen via deze VR-ervaring kan doen. Nog even geduld en we kunnen vanuit onze zetel de mooiste winkelstraten ter wereld bezoeken, en we kunnen er ook nog eens "echt" gaan winkelen. Fysieke winkels en webshops zullen (zeer snel) deze verandering voelen. Het wordt bovendien goedkoper om op deze manier te shoppen, dan effectief nog ter plaatse te gaan. 

U leest het. De wereld staat niet stil. In tegendeel. Wij verwachten dat deze ervaring onze manier van winkelen en zaken doen enorm zal veranderen. Die veranderingen zullen snel komen, en het is gelukkig niet moeilijk om alvast een goede basis te leggen en klaar te zijn voor morgen. 

Wij verzorgen vrijblijvende presentaties over hoe u beter gezien en gevonden kan worden online. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak