Nieuwe responsive website? Kies voor een smart site en automatiseer uw social media en e-mailing

Een website alleen is vandaag niet meer voldoende om goed gezien en gevonden te worden online. Het is ook belangrijk dat je actief bent op sociale media en regelmatig iets van je laat horen via nieuwsbrieven per email. Alleen kost dat een hele hoop tijd, kennis en geld om  op in te zetten. Dat lossen wij voor u op met een smart site.

Een smart site is een responsive webdesign die u via smartphone of email kan updaten & waarbij die updates automatisch worden doorgegeven aan uw Facebook, Twitter, LinkedIN, Pinterest, Youtube, Flipboard, Google+ en die automatisch een nieuwsbrief voor u samenstelt en deze naar uw contacten stuurt. Bovendien hoeft u hier slechts 1-malig in te investeren, in plaats van elke paar jaar een nieuwe website te moeten laten maken.Bekijk hier de 9 redenen waarom een smart site van up-to-date webdesign de juiste keuze is voor uw bedrijf.

U heeft al een mooie website? Geen probleem! We kunnen uw bestaande website versterken door onze smart site er naast te zetten zodat al uw communicatie geautomatiseerd en gecentraliseerd verloopt. Zo bereikt u efficiënt een veel bredere doelgroep.Interesse? Contacteer ons voor een afspraak of schrijf u in voor één van onze infosessies en kom te weten hoe belangrijk Google, social media, e-mailmarketing en goede content online zijn voor uw bedrijf.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak