Bepaal zelf hoe u gevonden wilt worden in Google met Google+

In 2016 is Google+ het grootste online netwerk wereldwijd met meer dan 2.500.000.000 profielen! Dit is dus bijna 2 keer zoveel als Facebook. Let wel, de meeste profielen zijn slechts één keer aangemaakt bij de creatie van een Gmail of YouTube-account en/of na de aanschaf van een Android toestel en naderhand niet meer bekeken. Sterker nog, 90% van de Google accounts zou nog nooit iets gepost hebben op zijn Google+ profiel. Google beschrijft het dan ook niet als een social network, maar eerder als een sociale laag tussen alle Google services en gebruikers.

Maar de Plus van Google+ staat ook voor extra info wat u kan geven over u zelf waarmee u wilt gevonden worden. Zo kan u in het 'Over mij' gedeelte ook aangeven

  1. in 'links' op welke sites u nog te vinden bent, 
  2. in 'andere profielen' kan u aangeven op welke netwerken u nog aanwezig bent (Facebook, Twitter, Linkedin,...)
  3. in 'bijdrager aan' kan u zelf aangeven op welke sites u nog auteur bent
Wedden dat wanneer u na verloop van tijd zoekt in Google naar uw naam dat dan plots deze websites,  waarvan u zelf hebt aan gegeven dat u hierop te vinden bent of hieraan meewerkt, veel hoger zullen staan in de zoekresultaten.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak