Trump en Social Media winnen van klassieke media

De kogel is door de kerk. Trump is de 45e president van de Verenigde Staten. Wie had dit kunnen verwachten? Als je onze kranten en nieuwsmedia mocht geloven komt dit helemaal uit de lucht vallen. Op het internet hing het nochtans al een tijdje in de lucht.

Top-comments op klassieke berichtgeving


Social media heeft gewonnen van de klassieke media. De lezers laten zich niet langer meer beïnvloeden door de voorgekauwde berichtgeving in de krant of op TV, maar hechten nu meer waarde aan de publicaties en commentaren op social media vanuit hun eigen vriendenkring en diegene die men zelf wilt volgen. De commentaren op social media spreken boekdelen.

Check deze top-comments van berichten op Facebook van HLN, HBVL, GVA, ABC-news, CBS-news, NBC-news en zelfs Al Jazeera

Social Media heeft de kracht van het woord terug aan de gewone mens gegeven. We zijn mobieler dan ooit, socialer dan ooit (online toch alleszins) en we zijn beter geïnformeerd dan ooit tevoren.

Hoe kan je met je bedrijf zelf de kracht van sociale media gebruiken om te scoren bij je klanten en je doelgroep? Wij maken het gemakkelijk met een smart site. Contacteer ons voor een gesprek of bel me via 0473453946.Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak