Webdesign Zutendaal | Smart-Site in GoogleBent u op zoek naar een up-to-date webdesign in Zutendaal? Dan bent u eigenlijk op zoek naar de beste manier om gemakkelijk en succesvol uw doelgroep te bereiken online.  Een website alleen is namelijk niet meer genoeg.

Succesvolle bedrijven profileren zich vandaag online via diverse sociale media kanalen en nieuwsbrieven om top of mind te blijven. Voor vele ondernemers gaat dit een stap te ver want het is tijdrovend, kostelijk en vermoeiend om hier ook nog mee bezig te zijn.. Daar hoeft u zich met onze Smart-Site geen zorgen over te maken.

Een website alleen is niet meer genoeg, kies voor een Smart-Site.

Een Smart-Site is een website die volledig met Google diensten gemaakt wordt, waardoor u nooit meer rekening hoeft te houden met maandelijkse of jaarlijkse onderhoudskosten. 

Bovendien worden al uw nieuwsberichten, vacatures en promoties automatisch op al uw social media gepubliceerd & worden er automatisch nieuwsbrieven via mailing verstuurd naar uw adressenbestand(en).

Onze klanten aan het woord

We zijn trots op onze +400 Google Reviews van tevreden klanten en deelnemers van onze opleidingen over onze unieke Google strategie. 

Bekijk hier een korte samenvatting van 28 video-getuigenissen die wij van onze klanten mochten ontvangen. 

Compilatie getuigenissen UP-TO-DATE Webdesign.

Wij zorgen steeds voor een gratis analyse van uw huidige aanpak online en vertalen onze unieke Google strategie naar uw bedrijf. Tijdens deze persoonlijke demo zal u meteen de meerwaarde van de Smart-Site inzien voor uw bedrijf.

U kan hier zelf een datum en tijd kiezen om een online demo in te plannen. Uiteraard komen we ook graag persoonlijk langs voor een kennismaking. 

Boek hier een online demo

 

Maak kennis met de Smart-SiteEen smart site is een responsive website die hoog scoort in Google en die al uw nieuwe berichten zoals vacatures, promoties & realisaties automatisch doorplaatst naar al uw sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Flipboard, Google My Business en vervolgens in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar uw contacten.

Berichten kunnen via een eenvoudige email met een smartphone of via onze Quickpublisher gedeeld worden binnen de Smart-Site. 

Zo bent u altijd en overal in één handeling up-to-date. We sommen hier de 12 redenen op waarom een smart site de juiste keuze is voor uw bedrijf.


12 redenen waarom een Smart-Site de juiste keuze is

Een website heeft, net als een smartphone of een computer, een bepaalde levensduur. Gemiddeld wordt om de 2 à 3 jaren opnieuw geïnvesteerd in een website. En dat wil in de meeste gevallen zeggen dat er vanaf 0 terug aan begonnen moet worden. Dit heeft heel wat nadelige gevolgen in je ranking in Google en kan vermeden worden met een Smart-Site. Met onze manier van werken hoeft u slechts 1-malig te investeren in de opbouw en het vullen van een website. Die kan dan om de zoveel tijd goedkoop voorzien worden van een nieuwe look en feel en de noodzakelijke nieuwe technieken. Maar het harde werk - namelijk het vullen van de site - hoeft nadien nooit meer opnieuw te gebeuren. Bovendien verliest u zo nooit meer uw ranking in Google.
Klanten die op lange termijn met ons samenwerken, kiezen daar steeds opnieuw voor. We werken niet meer lange termijn overeenkomsten, aangezien onze Smart-Sites voor altijd online blijven dankzij Google. Alles wat wij maken of ontwerpen is dan ook jouw eigendom. Geen addertjes onder het gras en geen wurgcontracten met opzegtermijnen. Wij bieden maandelijks een GRATIS opleiding aan voor al onze Smart-klanten. In deze opleiding leggen we de werking van ons systeem uit en krijg je tips en een handleiding, waarna je zelf aan de slag kunt. Je kunt dus zelf – kosteloos – nieuwe berichten of updates plaatsen, informatie op de Smart-Site of Smart-Blog aanpassen of verwijderen.
Wij werken met Google Blogger, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, enz. De kans is groot dat u deze namen al eerder heeft gehoord. Dat komt omdat deze platformen zich wereldwijd al lang bewezen hebben. Ze worden gebruikt door de grootste bedrijven en weten zich snel aan te passen aan veranderingen of risico's. Zij bewijzen al sinds jaar en dag dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Wilt u gerust zijn en op beide oren kunnen slapen? Dankzij onze Smart-Sites, die 100% met Google diensten gemaakt worden, kan u gerust zijn dat Google zelf zorgt voor het up-to-date houden van hun diensten.
U heeft geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. Een internetverbinding is voldoende. Iedere computer, tablet of smartphone kan u dankzij uw Google account op elk moment toegang geven tot uw website of webshop. Waar en wanneer dan ook. U kan updates doen via uw GSM of via zelfs per email. Iedereen kan met een Smart-Site overweg, gebruiksvriendelijker bestaat het niet.
Door uw nieuws, blogs, vacatures of promoties op voorhand in te plannen bent u zeker dat u niets vergeet. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen, beurzen, opendeurdagen, demonstraties, events, .. Er zijn heel wat gebeurtenissen die u al ruim op voorhand in kan plannen. Met een Smart-Site kan u vooruit werken op momenten dat u er tijd voor heeft, zodat u er tijdens die drukke periodes niet meer aan hoeft te denken.
Om uw klanten online te bereiken moet u inzetten op de belangrijkste social media en nieuwsbrieven. Een Smart-Site deelt daarom automatisch nieuwe berichten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter & Google My Business. Daarnaast maakt een professioneel mailingsysteem volledig automatisch een nieuwsbrief klaar, op basis van uw laatste updates, die dan vertrekt naar uw adressenbestand(en). Zonder extra inspanning bent u dus UP-TO-DATE met meer dan 7 online kanalen. Zo bereikt u een enorm publiek online met uw boodschap, en wordt u via veel meer kanalen gevonden in Google.
Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de smart site, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week. Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen. Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes, ...
Sinds 2015 geeft Google voorrang in de zoekresultaten aan websites die responsive zijn, websites die ook bereikbaar zijn in een mobielvriendelijke versie. Een Smart-Site is altijd responsive, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Bovendien beschikken al onze diensten over apps, zodat u met een smartphone altijd en overal aan uw bedrijf online kan werken.
Een Smart-Site wordt volledig met Google diensten gemaakt, waardoor u automatisch up-to-date bent & blijft met de laatste ontwikkelingen bij Google zelf. Zo hebt u altijd de beste kansen online. Hou er ook rekening mee dat zoekresultaten ook locatie-afhankelijk zijn. De kans is klein dat je een resultaat te zien krijgt van een bedrijf dat aan de andere kant van het land gevestigd is. Daarnaast weet Google wie jij bent en wat jou interesseert. De zoekresultaten zijn dus afgestemd op je internet-gedrag en voorkeuren. Wil je algemene zoekresultaten zien kan je dit het beste doen met een incognito / privé browser. Gebruik hiervoor CTRL + SHIFT + N in een browser op windows of CMD + SHIFT + N voor mac. Meer info hierover kan je hier terug vinden.
Google heeft de voorbije jaren veel updates gedaan aan het algoritme om de ranking van websites in de zoekmachine te bepalen. Vroeger kon je nog "slimme" trucs gebruiken om hoog te scoren, maar die tijd is definitief voorbij. De zoekmachine 'leest' werkelijk de inhoud van pagina's online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren. Dit vormt een probleem voor veel webdesigners, aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn. Wij maken onze Smart-Sites uitsluitend met de diensten van Google zelf, waardoor wij steeds automatisch up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.
Kan u opnieuw wat tips gebruiken over het gebruik van uw Smart-Site? Dan bent u van harte welkom op onze maandelijkse opleiding. Wij organiseren dit gratis voor al onze klanten en hun personeelsleden.
Een traditionele website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het up-to-date houden van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar uw contacten. Met onze strategie zal al uw online communicatie via één klik gepubliceerd worden op uw social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail.

Boek nu een persoonlijke online demo

 

Enkele artikels die u ook interessant zal vinden

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak