Uitnodiging GRATIS lunchseminarie Google | UP-TO-DATE WebDesign

Weet u al wat 2018 voor ons in petto heeft? Google, social media, spraaktechnologie en zelfrijdende auto's. Deze thema's zijn geen science fiction meer en hebben een steeds grotere invloed op onze manier werken en zaken doen. 

Toch blijft het voor veel ondernemers moeilijk om de impact hiervan op hun business in te schatten. Daarom organiseren wij in samenwerking met OfficenterGolfclub Maastricht en Tesla België & Tesla Nederland deze


GRATIS Google lunch- & avond seminars  Uitzonderlijk zal er op 22/02 een avondseminarie plaatsvinden in de nieuwe Tesla Store van Hasselt (officiële opening 18 januari) waar u vanaf 18:00 welkom bent. 

Dit kan u verwachten tijdens onze events:


Eenvoudig hoger staan in de zoekresultaten van Google 

Een website alleen is niet meer genoeg om goed gezien en gevonden te worden online. Iedereen gebruikt Google en (bijna) iedereen is actief op social media. Het wordt steeds belangrijker om in te zetten op deze digitale media met je bedrijf.  Alleen lijkt dat vaak een kostelijk en tijdrovend verhaal. Wij brengen een duidelijk verhaal waar u meteen mee aan de slag kan. Tot slot tonen wij hoe u met onze strategie dankzij een Smart-Site in één klik overal automatisch up-to-date bent en bereik je een veel groter publiek online.

Nuttige tips om veel meer uit je smart-phone te halen

De smart-phone is niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft er ondertussen wel één op zak. Maar weet u ook echt het meeste uit dit toestel te halen? Wij geven u een hele boel handige tips om efficiënter om te gaan met uw smart-phone en helpen u zo dagelijks veel tijd te besparen. 

Wat kan een slimme auto van Tesla voor je bedrijf betekenen? 

De elektrische geautomatiseerde wagens van Tesla rijden ondertussen al een tijdje rond op onze wegen. Ervaar zelf hoe het voelt om te rijden in één van hun innovatieve wagens tijdens een testrit!
  Het afgelopen jaar hebben we meer dan 1000 ondernemers ontvangen tijdens 65 seminars die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd.

  Momenteel staan er 38 inspiratiesessies gepland voor 2018 voor diverse ondernemersverenigingen en bedrijven. Zelf op zoek naar een interessante spreken voor je event of vereniging? Contacteer me om de mogelijkheden te bespreken.

  Bekijk hier de reacties van onze deelnemers: 


  PROGRAMMA

  Uitzonderlijk zal er op 22/02 een avondseminarie plaatsvinden in de nieuwe Tesla Store van Hasselt (officiële opening 18 januari) waar u vanaf 18:00 welkom bent. De onderstaande agenda zal dan iets beknopter gebracht worden.

  12:30 – 13:00    Broodjeslunch + registratie
  13:00                 Start seminar (en Tesla testritten op 11/01 
  • Wie is UP-TO- DATE WebDesign, wat doen we om van een website méér te maken dan een digitale folder en wat mag je verwachten van dit seminar?
  Waarom is Google zo belangrijk voor mijn business?
  • Kerncijfers hoe we dagelijks internet gebruiken en welke rol Google er in speelt.
  • Wat is de belangrijkste basis van een goede website om goed gevonden te worden in Google?
  • Welke rol spelen de diensten en apps van Google in een moderne website?
  • Wat doen we ervoor om aanwezig te zijn in Sociale Media zonder extra inspanningen?
  • Hoe kom ik tot zoveel mogelijk ‘volgers’ als aanvulling op enkel ‘lezers’?
  Welke (gratis) Google applicaties zijn voor mijn business belangrijk?
  • We maken kennis met Google Gmail, Google Calendar, Google Maps, Google +, Google Contacts, Google RSS feeder, Google Views 360°, Youtube, Google Drive en de rol die zij spelen in een moderne communicatiestrategie om goed gevonden te worden in Google.
  Welke sociale netwerken zijn belangrijk om mijn business in te profileren?
  • We gaan dieper in op het belang en het gebruik van Sociale Media: Facebook, Google +, Twitter, LinkedIn (zakelijk netwerk), Pinterest (digitaal prikbord), Flipboard (digitaal magazine)
  Waarom nieuwsbrieven en e-mailing op regelmatige basis zo belangrijk zijn
  • We ontkrachten de meest genoemde redenen waarom bedrijven over het algemeen te weinig aan e-mailmarketing doen. Daarnaast tonen we hoe u efficiënt en eenvoudig uw bericht in de vorm van een e-mail de wereld in kan sturen.
  Een Smart-Site of Smart-blog zorgt dat je altijd en overal UP-TO-DATE blijft met al je kanalen online zodat je een groter publiek online bereikt met een enorme tijd en kosten-besparing als gevolg. 

  Toekomst: gebruik van nieuwe technologieën van communicatie
  • 360° foto’s: Wat zijn de voordelen en hoe kan je ze zo goed mogelijk benutten (VR-glasses)
  • Augmented Reality of Virtuele realiteit: Wat moet je doen om je business te profileren in een virtuele wereld en waarom wordt dit heel belangrijk in de nabije toekomst?
  • The internet of things: Waar kunnen we ons de komende 5 jaar aan verwachten?
  16:30 - Einde event  De seminaries zullen voornamelijk in de namiddag plaatsvinden. U bent dan welkom vanaf 12:30 in het Officenter en bij Golfclub Maastricht.

  Uitzonderlijk organiseren we ook 1 avondsessie bij de nieuwe Tesla Store van Hasselt. U bent dan welkom vanaf 18u.
  1. Donderdag 11/01: Golfclub Lanaken & Maastricht - Dousbergweg 100, 6216 Maastricht, Nederland i.s.m. TESLA
  2. Donderdag 18/01: Officenter Hasselt - Hendrik van Veldekesingel 150 
  3. Vrijdag 19/01: Officenter Antwerpen - Antwerpsesteenweg 124, Aartselaar
  4. Donderdag 25/01: Officenter Geel    - Kleinhoefstraat 5
  5. Donderdag 01/02: Officenter Brussel -  Luchthavenlaan 27, Vilvoorde
  6. Donderdag 22/02: (vanaf 18u!) Tesla Store Hasselt (opening 18 januari 2018) - Herkenrodesingel 77, 3500 Hasselt, België
  7. Donderdag 01/03: Officenter Leuven -  Grauwmeer 1
  8. Donderdag 08/03: Officenter Turnhout - Rubensstraat 104  Voor wie is dit seminar bestemd?

  Deze sessie is bedoeld voor moderne bedrijfsleiders, medewerkers die instaan voor marketing en communicatie, zelfstandigen, vrije beroepen, e.a. die meer willen weten over de gang van zaken in digitale communicatie en beter willen scoren online.

  Aarzel niet om uw vragen over dit onderwerp door te sturen naar emiel.jans@uptodatewebdesign.be of telefonisch contact op te nemen via 0032473453946.  Aanbevolen voor jou

  Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

  Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

  Maak een afspraak

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  Wat anderen over ons zeggen

  NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

  Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

  Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

  Ontdek Meer

  Referentieblogs

  BEKIJK ALLES   >>

  In de kijker

  Updates

  Inschrijven Nieuwsbrief

  Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

  WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

  Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

  Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

  Maak een afspraak