Altijd up-to-date dankzij een Smart-SiteEen website up-to-date houden is niet eenvoudig. Het kost veel tijd, kennis en geld om er consequent mee bezig te blijven. In de meeste gevallen komt er steeds een webmaster aan te pas waardoor dit te vaak wordt uitgesteld, of zelfs helemaal achterwege blijft. Het gevolg: u scoort slecht in de zoekresultaten van Google en uw bestaande en potentiële klanten komen bij uw concurrenten terecht. Daarnaast zou u ook regelmatig actief moeten zijn op social media en via nieuwsbrieven om top of mind te blijven.

Met een Smart-Site of een Smart-Blog van UP-TO-DATE WebDesign kan u eenvoudig die aanpassingen zelf doen, zelfs via uw smartphone. Geen gedoe meer met inloggen en achter de computer alles te moeten doen. Met 1 handige app bent u vlot vertrokken. Bovendien stuurt een smart-site al uw nieuwe berichten automatisch naar de belangrijkste social media en nieuwsbrieven.

Een smart-site of smart-blog maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven en overal aanwezig te zijn

Een smart site is een responsive website die hoog scoort in Google en die al uw berichten automatisch doorplaatst naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Flipboard, Google+ en in een geautomatiseerde nieuwsbrief (mailing) uitstuurt naar uw contacten. Zo bent u altijd en overal in één handeling up-to-date.

Schrijf u in voor ons GRATIS seminar over het gemak van een smart-site of vraag een offerte aan om een persoonlijke afspraak te maken.


1 Een smart site heb je voor altijd. Je hoeft slechts 1-malig te investeren

Een website heeft, net als een smartphone of een computer, een bepaalde levensduur. Gemiddeld om de 5 à 6 jaren wordt opnieuw geïnvesteerd in een nieuwe website. En dat wil in de meeste gevallen zeggen dat er vanaf 0 terug aan begonnen moet worden.

Met onze manier van werken hoeft u slechts 1-malig te investeren in de opbouw en het vullen van een website. Die kan dan om de zoveel tijd goedkoop voorzien worden van een nieuwe look en feel en de noodzakelijke nieuwe technieken. Maar het harde werk - namelijk het vullen van de site - hoeft nadien nooit meer opnieuw te gebeuren.


2 Geen onderhoudscontract nodig

Dit is iets wat een bedrijf hoort te verdienen door zich steeds opnieuw in te zetten en te bewijzen. Wij werken niet met onderhoudscontracten of contracten op lange termijn. Wij moeten het hebben van tevreden klanten die graag met ons samenwerken.
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen vervelende contracten
Als u tevreden bent blijft u bij ons. En als u niet tevreden bent kan u weer gewoon ergens anders naartoe. Alles wat wij voor u maken of ontwerpen is dan ook uw eigendom. Geen addertjes onder het gras, geen wurgcontracten en geen lange termijn gedoe. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. Met sommige klanten werken we al meer dan 10 jaar samen.

3 100% veiligheid dankzij sms-verificatie van Google


Wij werken met Google BloggerWordpressPrestashop, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, enz. De kans is groot dat u deze namen al eerder heeft gehoord. Dat komt omdat deze namen en platformen zich wereldwijd al lang bewezen hebben. Ze worden gebruikt door de grootste bedrijven, en weten zich snel aan te passen aan veranderingen of risico's. Zij bewijzen al sinds jaar en dag dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Wilt u gerust zijn en op beide oren kunnen slapen? Dat komt goed uit want dat willen wij namelijk ook. Wij lopen namelijk zelf niet het risico dat een klant ons op een avond of een zondag moet bellen met problemen. Dat gebeurt met deze systemen gewoon niet.

4 Updates plaatsen via smartphone en zelfs per email

U heeft geen software of een krachtige computer nodig om met onze systemen te werken. U hebt alleen maar een internetverbinding nodig. Om het even welke computer, tablet of smartphone kan u op elk moment toegang geven tot uw website of webshop. Waar en wanneer dan ook. U kan updates doen via uw GSM of via zelfs per email.


5 Berichten kunnen ingepland worden

Bijvoorbeeld voor feestdagen, beurzen, opendeurdagen, demonstraties, events, .. Er zijn heel wat dingen die je al ruim op voorhand weet. Met een smart site kan je vooruit werken, zodat je er tijdens die drukke periodes niet meer mee bezig moet zijn. 

6 Automatische doorplaatsing van uw updates naar al uw sociale media


Geen gedoe meer met al die accounts en nieuwsbrieven te maken en te beheren. De updates worden automatisch doorgeplaatst op uw website, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Google+ en Twitter.

Daarnaast maakt een professioneel mailingsysteem volledig automatisch een nieuwsbrief klaar, op basis van uw laatste updates, die dan vertrekt naar uw adressenbestand.

Zonder extra inspanning bent u dus UP-TO-DATE met meer dan 7 online kanalen. En dat allemaal via 1 aangeefluik. Zo bereikt u een enorm brede doelgroep met uw boodschap, en wordt u via veel meer kanalen gevonden in Google.

7 Geautomatiseerde nieuwsbrief via email naar al uw contacten op basis van uw laatste updates


Deze nieuwsbrief wordt automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks verzonden op de gewenste dag en tijdstip. Bv. Wanneer u kiest voor een wekelijkse verzending op vrijdagmiddag 12:00u, en u heeft voor dat tijdstip een week lang niets gepubliceerd op de smart site, wordt er ook geen nieuwsbrief verzonden die week.

Door deze manier van werken is het perfect mogelijk om uw e-mailcampagnes te plannen via uw blog waarop u eveneens de publicaties kan plannen en op gewenst tijdstip kan laten verschijnen.

Van iedere verzonden nieuwsbrief kunt u naderhand via een online rapport te weten komen hoeveel nieuwsbrieven goed zijn aangekomen, hoeveel geopend, hoeveel keer geopend, laatst geopend, hoeveel keer werd er geklikt op een link in uw nieuwsbrief, hoeveel Facebook likes, ...

8 Responsive webdesign geschikt voor alle huidige en toekomstige toestellen


Sinds 2015 geeft Google voorrang in de zoekresultaten aan websites die responsive zijn, websites die ook bereikbaar zijn in een mobielvriendelijke versie. Een UP-TO-DATE Webdesign is dus altijd responsive zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Alle internet diensten waar we mee werken zijn eveneens zowel bereikbaar op PC als op mobiele toestellen (tablet, smartphone, ...) en zijn er tal van gratis apps hiervan beschikbaar (Android & iOS).

9 Scoort heel goed in de zoekresultaten van Google en voldoet automatisch aan de belangrijkste regels die Google hanteert


Hou er rekening mee dat zoekresultaten ook locatie-afhankelijk zijn. De kans is klein dat je een resultaat te zien krijgt van een bedrijf dat aan de andere kant van het land gevestigd is (geef me gerust een seintje in de comments of in reply als je ons wel of niet kan vinden met de bovenste 2 voorbeelden). Daarnaast weet Google wie jij bent en wat jou interesseert. De zoekresultaten zijn dus afgestemd op je internet-gedrag en voorkeuren. Wil je algemene zoekresultaten zien kan je dit het beste doen met een incognito / privé browser. Gebruik hiervoor CTRL + SHIFT + N in een browser op windows & CMD + SHIFT + N voor mac. Meer info hierover kan je hier terug vinden.

10 Altijd up-to-date met de laatste mogelijkheden van Google


Google heeft het voorbije jaar veel updates gaan aan het algoritme om de ranking van websites in de zoekmachine te bepalen. Vroeger kon je nog "slimme" trucs gebruiken om hoog te scoren, maar die tijd is definitief voorbij. De zoekmachine 'leest' werkelijk de inhoud van pagina's online en geeft een bepaalde waarde aan die inhoud waardoor ze hoger of lager kunnen scoren. Dit vormt een probleem voor veel webdesigners aangezien zij zich baseren op de kennis die ze vandaag hebben, waardoor die morgen alweer achterhaald kan zijn. Wij werken met de systemen van Google zelf, waardoor wij steeds automatisch up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen bij Google.

11 Onze persoonlijke begeleiding, ondersteuning en gratis opleidingen om goed te scoren bij uw volgers en in Google

Iedereen beweert dit. Maar bij ons ligt dat toch net iets anders. Wij zijn namelijk een familiebedrijf, bestaande uit mijn broer (Ivan Jans), mijn vader (Bert Jans), en mezelf (Emiel Jans). Ik ben uw contactpersoon en ik ben rechtstreeks bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Geen nieuwe gezichten. Geen commerciële medewerkers aan de lijn. U krijgt te maken met de eindverantwoordelijken. 

Wij luisteren naar onze klanten, en staan er op dat uw doelstellingen duidelijk bepaald worden. Vervolgens adviseren wij u rond de beste aanpak om die doelstellingen te bereiken. We denken na over een korte en lange termijn benadering zodat u mee evolueert met de snel veranderende digitale wereld.

12 De tijd- en kostenbesparing die onze strategie met zich meebrengen zijn enorm

Uw website blijft niet lang up-to-date wanneer iedere publicatie uren van uw tijd in beslag neemt. Om nog maar te zwijgen over het doorplaatsen van uw berichten naar de verschillende social media en via een nieuwsbrief uit te sturen naar je contacten.

Met onze strategie zal al uw online communicatie via één aangeefluik gepubliceerd worden op uw  social media, in uw online magazine en zelfs via nieuwsbrief per e-mail.

Schrijf u in voor ons GRATIS seminar over het gemak van eens smart-site of vraag een offerte aan om een persoonlijke afspraak te maken.

Gratis seminarie over het belang van Google, social media en de juiste content online 


Wil je meer weten over het belang van Google, social media en de juiste content online voor bedrijven? Schrijf je dan hier in voor één van onze gratis seminaries. Bekijk ook deze 7 tips om beter te scoren online.

Tijdens dit seminarie komt u te weten waar u vandaag op in moet zetten om klaar te zijn voor de toekomst. We tonen hoe u zich kan onderscheiden ten opzichte van uw concurrent en hoe u eenvoudig meer klanten kan bereiken door beter gezien en gevonden te worden online.

Het afgelopen jaar hebben we meer dan 800 deelnemers ontvangen tijdens 35 seminaries die we onder andere in samenwerking met OfficenterUnizo en VKW hebben georganiseerd. Bekijk hier enkel reacties van de deelnemers:  • Praktisch: We nemen u mee in de wereld van het internet en bezorgen u een hele hoop tips. Wie zijn de belangrijkste spelers in Google-land en hoe kan u eenvoudig goed gevonden worden in Google.
  • Uniek: We laten u zien hoe u met één handeling al uw sociale mediakanalen automatisch up-to-date kan brengen. Een unieke oplossing die u veel tijd bespaart.
  • Toekomst: We tonen hoe u zich blijvend kan onderscheiden van uw concurrenten met nieuwe technieken zoals 360° foto's en YouTube presentaties.
Enkele artikels die je ook interessant zal vinden:

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak