Gratis HTTPS voor al onze klanten


Google biedt alle gebruikers van Google Blogger al een tijdje gratis de mogelijkheid om hun blogs het SSL-certificaat mee te geven. Het SSL-certificaat, herkenbaar aan het veiligheidslabel HTTPS voor websites, geeft weer dat een website de nodige stappen heeft ondernomen om de verbinding tussen de bezoeker en de website te versleutelen waardoor een hacker niet kan zien welke gegevens de bezoeker van die site ingeeft. Denk hierbij aan creditcardgegevens, personengegevens of logingegevens. Dit was tot voor kort echter enkel beschikbaar voor standaard Blogger adressen en niet voor custom domain adressen.

Een standaard blogger adres ziet er zo uit: https://marinokeulen.blogspot.be
Een custom blogger adres ziet er zo uit: https://www.uptodatewebdesign.com/

Google rolt nu in beta ook de mogelijkheid uit om die custom adressen het veiligheidslabel mee te geven. Normaal gezien kost het minimaal 50 euro per jaar om dit certificaat te hebben op een 'normale' website.

Belangrijk: Indien je website dit certificaat niet heeft krijgen bezoekers de melding dat de site mogelijk niet veilig is of wordt hij zelfs helemaal niet meer weergegeven door een strenge internet-beveiliging van een bedrijf. Daarnaast zal dit op termijn een negatieve invloed hebben op je ranking in de zoekresultaten. Die problemen zijn nu dus eenvoudig te vermijden door de onderstaande stappen te volgen.

Wil je weten of een Smart-Site of een Smart-Blog de juiste oplossing is voor je bedrijf? Contacteer me voor een gratis analyse van je huidige aanpak en een persoonlijk gesprek. Je kan je ook inschrijven voor één van onze gratis Google-infosessies bij jou in de buurt.

Heb je een Smart-Site of een Smart-Blog en wil je dat wij dit voor je doen? Laat het ons dan even weten via klantendienst@uptodatewebdesign.be Reken hierbij op een kost van 50 euro excl BTW.

Log je in met je Google-account en volg de onderstaande link


https://draft.blogger.com/

Ga naar instellingen en selecteer "Basis"


Kies bij HTTPS-beschikbaarheid "Ja" (dit is de laatste stap voor standaard Blogger adressen)


Bij custom adressen moet je zodra de HTTPS activatie goedgekeurd werd door Google ook je HTTPS-omleiding op "Ja" zetten. Vanaf nu krijgt je Smart-Site of Smart-Blog het HTTPS label en zal je over de hele lijn weer iets beter gezien en gevonden worden online. Zie je deze knoppen nog niet staan? Dan moet je nog even geduld hebben tot deze functie ook voor jou beschikbaar is. Wil je weten wat een Smart-Site ook alweer doet? Lees het hier.

Nog enkele linken naar nuttige artikels. Hier kan je een overzicht vinden van al onze artikels.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak