Uitnodiging lunchseminar: Meer en sneller klanten vinden online - Nuttige tips & tricks


Goed gezien en gevonden worden online is een actueel thema waar veel ondernemers graag in vooruit willen. Alleen lijkt dat vaak een kostelijk, technisch en tijdrovend verhaal. Bovendien verandert het online landschap zo snel dat het steeds moeilijker wordt om in te zetten op de juiste dingen die hun waarde nog lang zullen opbrengen. 

Tijdens deze ontbijtseminars maakt u kennis met de belangrijkste Google diensten en social media kanalen die u zullen helpen om voor lange tijd een breed publiek te bereiken met uw boodschap. We tonen wat de toekomst van het internet voor u in petto heeft en hoe u nu in kan zetten op de juiste tools en apps om klaar te zijn voor die toekomst. Tot slot tonen we hoe u met behulp van een Smart-Site of een Smart-Blog al deze diensten en social media automatisch en eenvoudig aan het werk kan zetten voor u.

De topics van dit seminar: Google diensten, uw bedrijf online, uw concurrentie online, uw publiek online, de belangrijkste social media, de handigste apps, augmented & virtual reality en virtual assistants. 

Bent u toe aan een nieuwe website of zoekt u een manier om met uw bestaande website of webshop eenvoudig en betaalbaar een groot publiek online te bereiken? Dan zal u deze sessie ongetwijfeld interessant vinden. We mikken op een toffe en interactieve groep dus de plaatsen zijn beperkt!

U bent welkom op 30 oktober of 8 november van 07:30 tot 10:00 in onze kantoren te Hasselt. 


Lees hier de Google-reviews die we in het verleden kregen over onze seminars, dienstverlening en strategie. Klik op de afbeelding om ze allemaal te lezen:


Bekijk hier enkele getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:



Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak