[UP-TO-DATE SMART-BLOG]_$type=grid$cm=0$au=0$rm=0$sn=0$c=3$show=home

$type=ticker$meta=0$rm=0$snippet=0$columns=4$c=9$label=1$show=home

Het meisje dat durft te dromen

Ik ben Inez: perfectionist, enthousiast en gebeten door communicatie. Als kind wou ik al schrijven en in de communicatiewereld terecht komen. Die droom is gaandeweg vervaagd, maar is uiteindelijk weer aan de oppervlakte gekomen. Gelukkig.

Ik werk sinds augustus 2018 als redactrice bij UP-TO-DATE WebDesign, waar ik online content creƫer, blog en schrijf. Ik ben - zoals ze zeggen - met mijn gat in de boter gevallen. Iedereen zou moeten doen wat hij/zij graag doet. Ik heb zelf knopen moeten doorhakken om te staan waar ik nu sta en te doen wat ik nu doe, maar ik zou het voor geen geld van de wereld opgeven.

Dromen en doen

Ik ben een meisje met veel dromen. Ik wil heel veel, ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Alles weten, alles kunnen, alles doen - ik wil alles uit het leven halen. Vermoeiend, maar wel boeiend. Dat houdt me scherp, geeft me moed en maakt dat ik me niet snel verveel.
“Ik volg mijn buikgevoel en doe niets meer waar ik zelf niet voor kies.”
Ik stort me volledig op nieuwe projecten. Bij UP-TO-DATE WebDesign helpen we bedrijven online beter gezien en gevonden te worden met Google. Bedrijven, meervoud. Veel variatie en verschil in content, schrijfstijl en doelgroepen. Heerlijk!

Ik heb nood aan variatie, daarom heb ik enkele jaren geleden ook gekozen voor communicatie. Omdat je bezig bent met verschillende aspecten en er telkens nieuwe uitdagingen zijn en je je volledig kan geven.

Switch  

Voor ik aan mijn opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool PXL begon, heb ik een andere opleiding stopgezet. Ik studeerde om kleuterleidster te worden: een andere studie met andere competenties en vakken. Ik stopte in mijn derde jaar, dat was niet evident. Ik wilde het niet toegeven, ik wilde mezelf en anderen niet teleurstellen. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik studiebegeleiding gaan volgen. Daaruit bleek dat mijn interesses vooral lagen in de communicatiewereld. De eerste stap was gezet.
“In je laatste jaar stoppen met een opleiding is niet evident. Nu kan ik met trots zeggen dat ik toen de juiste keuze heb gemaakt.”

Dat heet dan gelukkig zijn

Om het met de woorden van Ann Christy te zeggen: dat heet dan gelukkig zijn. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Anders had ik hier niet gestaan, had ik niet deze ervaringen gehad; de International Summer School of Advertising van EACA gevolgd, stage gelopen bij MNM, in Brussel gewoond, een zalige maand beleefd bij Open Summer Of Code, … The list goes on!

En; dan had ik niet bij UP-TO-DATE WebDesign gewerkt. Waar werk geen werk is, waar we echt de beste oplossingen zoeken voor bedrijven. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daarom koos ik ook voor UP-TO-DATE WebDesign.

That's all, folks! 

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$h=318$meta=0$hide=home

$show=post

[WAAROM UP-TO-DATE WebDesign]_$type=carousel$count=7$hide=home

Naam

blog,157,bouw,28,campagnes,5,diensten,28,faq,21,financieel,12,google,14,home,12,horeca,11,in de kijker,7,krant,1,nieuws,1,nieuwsbrief,39,portfolio,115,referentie,10,retail,18,seminar,7,up-to-date,10,Waarom UP-TO-DATE WebDesign,9,wellness,9,zelfstandig,32,
ltr
item
UP-TO-DATE WebDesign: Het meisje dat durft te dromen
Het meisje dat durft te dromen
https://2.bp.blogspot.com/-O0zFdOqZuwM/W7HG076rGOI/AAAAAAAAFIE/OhZ0Sn2njtM_ntzxpizDT0RT6rWNMBhQQCLcBGAs/s640/IMG_0055.HEIC
https://2.bp.blogspot.com/-O0zFdOqZuwM/W7HG076rGOI/AAAAAAAAFIE/OhZ0Sn2njtM_ntzxpizDT0RT6rWNMBhQQCLcBGAs/s72-c/IMG_0055.HEIC
UP-TO-DATE WebDesign
https://www.uptodatewebdesign.com/2018/10/het-meisje-dat-durft-te-dromen.html
https://www.uptodatewebdesign.com/
https://www.uptodatewebdesign.com/
https://www.uptodatewebdesign.com/2018/10/het-meisje-dat-durft-te-dromen.html
true
104532420053978161
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultataen ONTDEK MEER Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Ontdek meer VOOR U AANGERADEN RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy