10 goede doelen krijgen een Smart-Site


UP-TO-DATE WebDesign heeft op 21 december tien Smart-Sites geschonken aan tien verenigingen die zich inzetten voor het goede doel. Voor zijn vierde verjaardag had de specialist in online communicatie de wedstrijd Smart-Site for Life gelanceerd waarbij vier ‘goede doelen’ zo’n slimme website konden winnen. Het bedrijf, met vestigingen in Officenter Hasselt en Maastricht, besliste uiteindelijk om voor alle tien de kandidaten een Smart-Site te bouwen. Studenten Communicatiemanagement van Hogeschool PXL hebben deze tien verenigingen de voorbije maanden intensief geholpen om stemmen te verzamelen.

Bekijk hier de samenvatting:De uitreiking van de Smart-Sites vond plaats in de PXL-Congress zaal van Hogeschool PXL in Hasselt, door gouverneur Herman Reynders en algemeen directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL.

De tien winnaars zijn:

  • VZW Oscar - BERINGEN
  • VZW Basis‎ - HASSELT
  • VZW drie giraffen - HASSELT
  • VZW Homie‎ - HASSELT
  • Wandeling Tegen Dementie‎ - HASSELT
  • VZW‎ Spel - LANAKEN
  • G-Team van Eendracht Mechelen‎ aan de Maas - MAASMECHELEN
  • Sint-Vincentius Maasmechelen - MAASMECHELEN
  • G-Basket Zolder‎ - ZOLDER
  • VZW Apopo‎ - ANTWERPEN
“Wie zich inzet voor een goed doel, komt dikwijls handen en centen te kort,” zeggen de broers Emiel en Ivan Jans, oprichters en zaakvoerders van UP-TO-DATE WebDesign. “Een mooie, functionele en goed vindbare website bouwen of laten bouwen, is daarom meestal geen prioriteit. Nochtans heeft een wel doordachte online aanpak, inclusief effici├źnte website en communicatie via sociale media en digitale mailings, een grote impact op het behalen van die eerzame doelstellingen, waar dergelijke verenigingen voor staan. Met onze Smart-Site, die hoog scoort in Google, alle berichten automatisch doorstuurt naar sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Google+, en geautomatiseerde nieuwsbrieven uitstuurt, hebben deze tien verenigingen daarvoor nu alle mogelijkheden en troeven in handen.”

Studenten PXL helpen mee

UP-TO-DATE WebDesign is ook opgetogen over de samenwerking met de studenten Communicatiemanagement van de Hogeschool PXL. Inez Asaert, redactrice bij UP-TO-DATE WebDesign en Alumnus aan Hogeschool PXL: “Ik ben in juni zelf afgestudeerd in het Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL. Het was mooi om te zien hoe de studenten zich voor deze goede doelen hebben ingezet. Voor hen was het dan ook een uitgelezen kans om ervaring op te doen: hoe loopt de de communicatie bij Limburgse vzw's? Hoe spreken zij hun doelgroepen aan? En op welke manier kunnen wij daaraan bijdragen, hen ondersteunen en extra inzichten bieden? Zo hebben ze de opgedane kennis kunnen omzetten in de praktijk.”

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak