Food4Business: een evenement met topsprekers en topworkshops!


Op 28 mei gaat de eerste editie van Food4Business door: een event dat je daadwerkelijk voeding geeft om zowel zakelijk als privé beter te presteren. De sprekers voeden de aanwezigen met nieuwe kennis die ondernemers vandaag nodig hebben en meteen kunnen gebruiken. Hands-on tips en tricks om meer uit je onderneming te halen, dat is waar Food4Business voor staat!

Sprekers op het menu 

Op het menu van Food4Business staan drie sprekers die jouw business zeker zullen verrijken. Van 18u tot 22u kan je gaan luisteren naar deze topsprekers:

Vikas Milkani


We willen allemaal succesvoller, gelukkiger en gezonder zijn. Er wordt volop gepredikt over hoe je dit kunt bereiken: er werden talloze boeken geschreven en online zijn er zelfbekroonde self-help goeroes die je eenvoudig op weg helpen. Maar welk advies volg je nu op? Weinig sprekers hielpen zoveel mensen en ondernemers hun volledige potentie te bereiken als #1 Wisdom Coach Vikas Malkani. Over de hele wereld coachte hij de top van o.a. Nike, Siemens en Rolls Royce en deelde hij het podium met sterren als John Travolta, Michael Douglas en Al Gore. En nu kun ook jij van hem leren: in mei komt Vikas Malkani voor het eerst naar Nederland!

Dr. Elke Geraerts 


Hoe maak je je job en leven future-proof? Brein Autoriteit Elke Geraerts inspireert hoe je zelf je brein naar je hand zet en zo meteen impact hebt op je geluk en succes. Woon de première bij van Elke’s nieuwe boek, Authentieke Intelligentie - waarom mensen altijd winnen van computers. Elke Geraerts geeft een hoopvolle kijk over waar de uniciteit van de mens in schuilt. Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein en hoe kunnen we onszelf toekomstbestendig maken? 

Jorg Snoeck is oprichter van RetailDetail, het kenniscentrum Retailhub en de auteur van The Future of Shopping. Zijn boek werd vorig jaar uitgeroepen tot het beste managementboek van het jaar. Het is inmiddels in meerdere talen vertaald o.a. ook in het Chinees. De passie van Jorg, The Captain of Retail, ligt vooral in het doorgronden van winkelgedrag en de veranderende consument.

Workshops 

Tussen 16u30 en 17u30 kan je workshops van experts volgen. Zij nemen je mee in hun wereld en delen hun tips en kennis.

Maak de spreker in jou wakker | Chris Baldwin 

Leer de 7 mindsets die je nodig hebt om de best mogelijke spreker te worden kennen en laat je business groeien met spreken, sterke communicatie en storytelling.
Chris Baldwin, Ph.D., is een "serie-ondernemer", TEDx & Internationale Keynote Speaker. Chris is de snelst groeiende spreker van 2018 en #1 in de Top10 sprekerslijst van 2019 in Nederland. 

Wat is de stem van je bedrijf? | Nienke van Bezooijen 

Corporate of Business storytelling is een populaire tool om de uitstraling van je bedrijf of organisatie richting te geven. Bedrijven die een duidelijk verhaal hebben over ‘waaróm ze doen wát ze doen’ worden beter gevonden en als betrouwbaar gezien. In deze Masterclass gaat internationaal sprekerscoach en bedrijfstrateeg Nienke van Bezooijen om met 4 eenvoudige stappen jouw bedrijfsverhaal boven water te halen, vorm te geven én klaar te maken voor het gebruik ervan, vanaf morgen.

Haal meer uit het internet en moderne technologie | Emiel Jans

Emiel Jans is een visionair en topspreker binnen alles wat Google doet, denkt en mee bezig is. Een spreker die je met veel passie in een interactieve sessie meeneemt in zijn verhaal. Hij leert je anders te kijken naar het online landschap van vandaag en, belangrijker nog, dat van morgen. Veel ondernemers en managers vragen zich af hoe je online beter gezien en gevonden kunt worden. Emiel geeft je dat inzicht en deelt zijn ervaringen met praktische tips en apps. 

Workshop Voeding en business | Erik-Alexander Richter

De voedingsindustrie bepaalt in hoge mate wat wij eten. Supermarkten spelen daar handig op in. Zijn wij wat we eten? Erik-Alexander geeft een verrassende inkijk in de wereld van voeden en gevoed worden en hoe dit doorwerkt in uw bedrijf.

Transformeer exponentieel | Sangbreeta Moitra 

Leiders in staat stellen hun aanwezigheid te transformeren, fenomenale klantrelaties op te bouwen en hun topprestaties te exploderen om een ​​onvergetelijke erfenis te creëren. Dat is het doel van deze workshop. Gegeven door TEDx bekroonde spreker, Nederlands en Europees kampioen openbaar spreken, bij de top 10 keynote speakers van Nederland, expert in verandering, transformatie en menselijk gedrag (www.transformexponential.com). 

Online nieuwe klanten werven | Matt Clark 

Heb je nog ruimte voor nieuwe klanten en ben je nieuwsgierig naar hoe je online kunt uitbreiden? Kom dan zeker naar de workshop van Matt Clark. 
Het Food4Business event gaat door in het Beneluxtheater, het hart van de Benelux.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak