Gratis Google ads budget voor KMO & MKB


Goed nieuws van Google: KMO's of MKB's die in 2019 hebben geadverteerd via Google Ads, hebben recht op gratis advertentietegoed! Zo dragen zij hun steentje bij om bedrijven extra kansen te geven online. 

Good Guy Google

In maart kondigde Google al aan dat ze meer dan 800 miljoen dollar zouden investeren om kleine en middelgrote bedrijven een duwtje in de rug te geven tijdens de crisis. Zo doneerde het bedrijf 250 miljoen dollar aan advertentiesubsidies aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en 100 andere overheidsinstanties. Op deze manier hielp Google om relevante en cruciale informatie te verspreiden over de hele wereld in tijden van nood.

Hoe claim ik mijn gratis advertentietegoed?

Indien je recht hebt op het gratis advertentietegoed moet je zelf weinig doen. Je krijgt een mailtje in je mailbox met een aankondiging van de actie. Google zal je laten weten dat er een Google Ads-tegoed aan je account is toegevoegd. Het advertentiebudget dat je ontvangt zal afhangen van het gespendeerde bedrag van het laatste jaar. 
Je kan het advertentietegoed bekijken op de 'Promoties' pagina in je Google Ads-account. Log in en klik rechtsboven op het gereedschapsicoon. Klik vervolgens op facturering en selecteer promoties. That's it! Het bedrag zal afgetrokken worden van de uitgaven voor je volgende Google Ads-campagne.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak