Gratis Google ads budget voor KMO & MKB


Goed nieuws van Google: KMO's of MKB's die in 2019 hebben geadverteerd via Google Ads, hebben recht op gratis advertentietegoed! Zo dragen zij hun steentje bij om bedrijven extra kansen te geven online. 

Good Guy Google

In maart kondigde Google al aan dat ze meer dan 800 miljoen dollar zouden investeren om kleine en middelgrote bedrijven een duwtje in de rug te geven tijdens de crisis. Zo doneerde het bedrijf 250 miljoen dollar aan advertentiesubsidies aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en 100 andere overheidsinstanties. Op deze manier hielp Google om relevante en cruciale informatie te verspreiden over de hele wereld in tijden van nood.

Hoe claim ik mijn gratis advertentietegoed?

Indien je recht hebt op het gratis advertentietegoed moet je zelf weinig doen. Je krijgt een mailtje in je mailbox met een aankondiging van de actie. Google zal je laten weten dat er een Google Ads-tegoed aan je account is toegevoegd. Het advertentiebudget dat je ontvangt zal afhangen van het gespendeerde bedrag van het laatste jaar. 
Je kan het advertentietegoed bekijken op de 'Promoties' pagina in je Google Ads-account. Log in en klik rechtsboven op het gereedschapsicoon. Klik vervolgens op facturering en selecteer promoties. That's it! Het bedrag zal afgetrokken worden van de uitgaven voor je volgende Google Ads-campagne.

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.