Dit zocht u via Google in 2020: Corona, Sean en... rimmen



Stellen dat 2020 een "bewogen jaar" was dekt de lading niet.. Dit jaar werden we gedwongen om onze manier van leven, werken en denken te veranderen. We vonden elkaar meer dan ooit via de digitale snelweg en zochten in Google naar antwoorden. De vraag die de wereld volgens Google dit jaar het meeste stelde was "waarom".

 

Ondanks alles heeft BelgiĆ« toch de tijd gevonden om zich te verdiepen in andere onderwerpen via Google. Een vermelding met een geurtje aan is een opvallend onderwerp dat we ongetwijfeld te danken hebben aan het trio Sean, Stan en Peter: Wat is rimmen? 

Zoals je onderaan deze pagina kan zien hebben zij de twijfelachtige eer om voor altijd verbonden te blijven met deze zoekopdracht in BelgiĆ«. 

 



Een duidelijk trend in de zoekresultaten blijft de zoektocht naar verbinding en informatie. Jaarlijks zijn 'Facebook', 'HLN' en 'Google' de meest gezochte zoekopdrachten. De weersverwachtingen blijven in ons wisselvallig land steeds een vaste waarde in deze lijst. 

Opvallend is dat YouTube jaarlijks stand houdt in de Belgische top 5. Iets waar vele ondernemers nog steeds geen gebruik van maken en dus heel wat kansen laten liggen. Een eigen kanaal met YouTube video's zorgt immers voor sterke zoekresultaten en een groter bereik binnen je doelgroep dan enkel een website of je social media kanalen. 

Misschien een goed moment om dit te proberen? Lees dan zeker ook dit artikel:



Enkele artikels die je ook interessant zal vinden:

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak