5 tijdbesparende apps voor ondernemersAls ondernemer probeer je elke dag het beste uit je bedrijf te halen. Logisch, maar er bestaan natuurlijk manieren om je workflow te verbeteren. Wij lijsten 5 effectieve apps op die jou helpen, zodat jij de interne processen van het bedrijf en jouw team kunt verbeteren.

Wat al deze apps gemeen hebben? Ze zijn tijdbesparend, gebruiksvriendelijk én efficiënt. Het enige wat je nodig hebt is een betrouwbare internetverbinding, maar die zit al in je broekzak.

Slack

Slack is een messaging platform waarmee je met teamleden kan communiceren en samenwerken. Een beetje zoals Whatsapp, maar puur gericht op bedrijfscommunicatie. De app bevat handige tools om groepsgesprekken te starten en bestanden te delen. Threads (groepen gecategoriseerd per onderwerp) houden de gesprekken overzichtelijk zodat je snel doelgerichte informatie kan terugvinden.

Download hier de app voor Apple of Android.


Zoho Projects

Zoho Projects is een online projectbeheersoftware waarmee je je bedrijf kan runnen. Het is een allesomvattende oplossing voor je dagelijkse problemen op het gebied van projectbeheer en voegt waarde een allesomvattende waarde toe aan je bedrijf. Zo kan je projecten aanmaken, inplannen en beheren, dit toewijzen en samen met collega's het werk voltooien.

Een veelgebruikte functie is het time tracken zodat jij en je team weten hoelang je aan een bepaalde taak hebt gewerkt. Dit kan met start- en stoptimers of door de tijd van de taak handmatig in te geven. Aan de hand van Gantt-grafieken krijg je elke week een overzicht van je productiviteit, schema en afgeronde taken. Tot slot word je op de hoogte gehouden van kritieke taken en eventuele afwijkingen tussen de geplande en daadwerkelijke voortgang van projecten. Zo kan het productieproces zelfs met thuiswerk in goede banen leiden zoals je gewend bent op kantoor. Deze app kan je ook integreren met apps van derden.

Raadpleeg jij graag ook je facturatie tijdens het time managen? Dan is de applicatie Harvest misschien wel iets voor jou. 

Download hier de app voor Apple of Android.Google My Business

Elke dag zoeken miljoenen mensen op Google naar bedrijven zoals dat van jou. Daarom is het van groot belang om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprofiel opvalt en dat u erin slaagt om van die zoekopdrachten transacties te maken met de app Google Mijn Bedrijf.


Hieronder kan je een opsomming terugvinden van de mogelijkheden met deze handige app: 

  • Reageer op reviews, chat met uw klanten en zie wie u volgt op het tabblad Klanten.
  • Update uw bedrijfsprofiel en bekijk uw wijzigingen op Google in realtime.
  • Upload foto's, maak onweerstaanbare aanbiedingen en deel waarom uw bedrijf uniek is.
  • Zie op de Homepage van de app in een oogopslag hoe en hoeveel klanten interactie aangaan met uw bedrijfsprofiel.
  • Ontvang realtime meldingen zodat je weet wanneer een klant contact maakt met uw bedrijf op Google.
  • Beheer meerdere locaties vanuit één dashboard en nodig anderen uit je vermelding te beheren.

Download hier de app voor iPhone en Android.

Trello

Lijstjes, lijstjes, lijstjes. Soms stromen de ideeën binnen en dan is het handig om met één klik die briljante gedachte op te schrijven. We laten deze papiertjes niet rondslingeren, maar bundelen ze in een online project management tool. Het is ontzettend overzichtelijk om borden, lijsten en steekkaarten aan te maken met je team of voor jezelf. Want je bepaalt de structuur van de lijsten volledig zelf. Wil je meer info kwijt dan een simpele titel, dan kan je opmerkingen en checklists toevoegen. Foutje gemaakt? Dan sleep je de ene taak naar de andere. Eenmaal klaar vink je de bijhorende taak af en klaar is Kees.

Download hier de app voor Apple of Android.RouteReg

Last but not least geven wij je een handige tool om je kilometerregistratie bij te houden. Als ondernemer ben je vast veel onderweg en vanuit financiële oogpunt is het een goed idee om je ritten bij te houden voor de belastingen. RouteReg rekent voor jou uit hoeveel kilometer een rit naar de klant was en welke route je daarvoor hebt gebruikt. Met de gebruiksvriendelijke interface leer je eenvoudig alle gegevens invoeren. En voor je het weet krijg je automatisch een melding zodra je op je bestemming bent aangekomen.

Download hier de app voor Apple.


Met miljoenen apps op de markt is het soms moeilijk om je weg te vinden naar die ene functie die je nodig hebt. Gelukkig geven deze apps je gemoedstoestand al een welverdiende boost. Ben je op zoek naar meer functies die je volgende afspraak kunnen vergemakkelijken? Je leest het hier.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak