Baeten Verzekeringen heeft een nieuwe webstek beet


Voor zijn onlineplatform ging Baeten Verzekeringen te rade bij UP-TO-DATE WebDesign. Het resultaat? Een strakke Smart-Site waarmee het familiebedrijf op een heldere manier kan communiceren over zijn diensten via site, geautomatiseerde social media en nieuwsbrieven.

Wie is Baeten Verzekeringen?

Baeten Verzekeringen is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Met de bouw en verhuis van het gloednieuwe kantoor aan de Spaansebrugstraat werd er een fris elan aan dit alles meegegeven.


Door de uitbouw van een team met een ideale mix van jong dynamisme en ervaren expertise staan zij meer dan ooit paraat om zowel bij hun loyale als nieuwe klanten hoog te scoren in kwaliteit en service.

In de loop der jaren zijn zij, door de overname van enkele andere kantoren, uitgegroeid tot een kantoor met een stabiele basis. Beide zonen - Cederique en Dimitri – stapten ondertussen in de zaak, zo werd de opvolging en behoud van het familiale karakter gegarandeerd.

Helder communiceren met een Smart-Site

Terwijl anderen minder -of helemaal niet- communiceerden met hun klanten tijdens de crisis, zet Baeten Verzekeringen net een extra tandje bij, aldus Céderique Baeten:

"We trachten steeds in de spelen op de veranderende markt en de noden van onze klanten. Wat gisteren nieuw was, is vandaag de standaard. De digitale sneltrein ging nog een versnelling hoger door de pandemie die ons getroffen heeft. Het voorbije jaar hebben we een heel aantal processen onder de loep genomen. Allemaal om onze klanten nog beter, sneller en efficiënter te kunnen helpen."


"De Smart-Site laat ons toe om snel en gebruiksvriendelijk onze klanten en onze doelgroep online te bereiken via al onze social media kanalen en geautomatiseerde nieuwsbrieven. Bezoekers kunnen op onze site ook offertes berekenen, kredieten aanvragen en schadegevallen melden."

Wat is een Smart-Site?

Om als bedrijf relevant te blijven moet je in dit online tijdperk communiceren en vooral: blijven communiceren. De middelen zijn er immers, ook al ben je er nog niet mee vertrouwd. Het lijkt vaak complex maar dat hoeft het niet te zijn. 

De voordelen van een Smart-Site

Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google diensten. Geen gedoe meer hebt met hosting, onderhoudscontracten of beveiligingsupdates. Een Smart-Site blijft voor altijd up-to-date dankzij Google zelf. 

Bovendien beschikt de site over een geïntegreerde app "UP-TO-DATE My Business" waarmee je eenvoudig en snel nieuwsberichten kan delen via de site, die vervolgens automatisch gepubliceerd worden op al je social media kanalen en nieuwsbrieven. Zo blijven al je klanten en volgers altijd up-to-date met je nieuwe berichten zoals referenties, vacatures en blogs.


Klanten & volgers gemakkelijk up-to-date houden is altijd al onze primaire doelstelling geweest. Klanten zijn je belangrijkste doelgroep, aangezien zij ook je ambassadeurs kunnen worden. Dat vertrouwen heb je dan al, maar je moet het contact warm houden en hen geïnformeerd houden over je bedrijf.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak