Wij zoeken een online marketing- & advertentie specialist (m/v) | GENK | LimburgOm onze dienstverlening rond digital marketing, communicatie en online ads te verbeteren zoeken wij iemand voor de functie communicatie- en social media advertising specialist. Iemand die de doelstellingen van de klant kan vertalen naar analyses waar concrete actieplannen uit voortkomen en welke kanalen en advertentiemogelijkheden hier het meest geschikt voor zijn. 


Wij zoeken iemand die

 • zelf liever bezig is met de data en de inhoud, dan de concrete / creatieve uitvoering. Je hebt hier een team van copywriters en grafische designers voor het uitwerken van je marketingplannen
 • weet welke vragen er aan een klant gesteld moeten worden om zijn wensen en doelstellingen te ontdekken
 • minstens 3 jaar ervaring heeft als digitale marketeer in een agency / team omgeving
 • helemaal thuis is in Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google Analytics, Google Tag Manager en web tracking
 • vlot weg weet met nieuwe apps en software
 • zeer goed Engels spreekt

Wij zijn UP-TO-DATE 

Dus je kan bij ons rekenen op up-to-date werkmiddelen zoals: 

 • Apple Earpods
 • Een iPhone (met abonnement)
 • Een Macbook Pro
 • Een vaste maandelijkse vergoeding met interessante bonussen & commissies op basis van KPI's
 • Een modern CRM systeem waarbij je via iPhone, iPad en browser toegang krijgt tot al je klanten en rapporten. Veel administratie lossen wij op met spraaktechnologie.

Tot slot hebben wij meerdere flexkantoren in Vlaanderen en Nederland ter beschikking waar je prospecten en/of klanten kunt ontvangen. 

Denk jij die digitale topper te zijn die wij zoeken?  Bezorg ons je cv en motivatiebrief op vacatures@uptodatewebdesign.be of contacteer onze zaakvoerder Ivan Jans om kennis te maken en jezelf voor te stellen op zijn rechtstreeks nummer +32487332177.

Wie is UP-TO-DATE?

Wij maken websites en nieuwspagina's met Google diensten. Geen gedoe meer met hosting, onderhoud of beveiliging. Een website van UP-TO-DATE webdesign blijft voor altijd online en up-to-date dankzij Google zelf.


Daarnaast helpen we klanten met het bepalen en het behalen van hun doelstellingen online. Hiervoor zijn we ook een erkende dienstverlener van de Vlaamse overheid en kunnen klanten gebruikmaken van KMO-portefeuille voor het strategisch advies & de bijhorende opleidingen.


Met onze app 'UP-TO-DATE My Business' kunnen onze klanten met ├ę├ęn druk op de knop hun nieuws, promoties en realisaties delen via hun site, social media kanalen & nieuwsbrieven. 

De voordelen van een Smart-Site

Met onze unieke en eigenwijze aanpak hebben we vandaag meer dan 600 klanten geholpen met hun online communicatie en marketing. Bekijk hier meer dan 400 Google-reviews over hoe ge├»nteresseerden onze strategie, dienstverlening, opleidingen en seminars beoordelen

Compilatie getuigenissen UP-TO-DATE Webdesign.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak