Peter Voets scoort online met een Smart-Site


De zaakvoerder/bedrijfsleider van Huis Castermans is Peter Voets, in het verleden jarenlang rechtsback van STVV en daarna lange tijd assistent-trainer van de Haspengouwse club. “Toen mijn carrière bij STVV eindigde, vroeg iemand in de familie me om te helpen bij het opmeten en plaatsen van gordijnen”, vertelt de ex-profvoetballer. “Dat beviel me."


Toen de zaakvoerder van Huis Castermans wat later zijn pensioen aankondigde en op zoek ging naar een overnemer, had ik daarin wel interesse.” Peter Voets nam Huis Castermans in 2012 over en opende in Hasselt meteen een tweede vestiging.

Peter Voets: van profvoetballer tot bedrijfsleider
Peter Voets: van profvoetballer tot bedrijfsleider

TEAM MOTIVEREN

Ondernemen en profvoetballen hebben voor hem trouwens gelijkenissen. “Een klant goed bedienen is bijna hetzelfde als een match winnen in het voetbal. En vroeger moest ik als assistent-coach een team motiveren en laten samenwerken, nu doe ik hetzelfde met mijn medewerkers.”


Wat is een Smart-Site?

Om als bedrijf relevant te blijven moet je in dit online tijdperk communiceren en vooral: blijven communiceren. De middelen zijn er immers, ook al ben je er nog niet mee vertrouwd. Het lijkt vaak complex maar dat hoeft het niet te zijn. 

Compilatie getuigenissen UP-TO-DATE Webdesign.

Smart-Sites worden volledig gebouwd met Google diensten. Geen gedoe meer hebt met hosting, onderhoudscontracten of beveiligingsupdates. Een Smart-Site blijft voor altijd up-to-date dankzij Google zelf. 

Bovendien beschikt de site over een geïntegreerde app "UP-TO-DATE My Business" waarmee je eenvoudig en snel nieuwsberichten kan delen via de site, die vervolgens automatisch gepubliceerd worden op al je social media kanalen en nieuwsbrieven. Zo blijven al je klanten en volgers altijd up-to-date met je nieuwe berichten zoals referenties, vacatures en blogs.


Klanten & volgers gemakkelijk up-to-date houden is altijd al onze primaire doelstelling geweest. Klanten zijn je belangrijkste doelgroep, aangezien zij ook je ambassadeurs kunnen worden. Dat vertrouwen heb je dan al, maar je moet het contact warm houden en hen geïnformeerd houden over je bedrijf.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak