10 Redenen waarom je website gebouwd moet worden met Google diensten


Een website gebouwd met Google diensten wordt ook wel een Smart-Site genoemd. Deze Smart-Sites bieden vele voordelen op het gebied van websitefunctionaliteit en online vindbaarheid.

Hier zijn 10 redenen waarom je zou moeten kiezen voor een website gebouwd met Google diensten:

1. Up-to-date en optimaal beveiligd

Een Smart-Site maakt gebruik van Google diensten voor de bouw ervan, dit garandeert dat je website continue bijgewerkt en maximaal beveiligd is. Google neemt verantwoordelijkheid voor de hosting, updates en beveiliging binnen hun service, wat betekent dat alle technische aspecten voor je worden beheerd. Je kan dus helemaal je aandacht richten op het laten groeien van je bedrijf, zonder je zorgen te maken over de technische kant van de website.

2. Gebruiksvriendelijk beheer

Met de gebruiksvriendelijke Smart-Site beheer je je eigen website moeiteloos. Dankzij de intuïtieve "what you see is what you get" interface, is het bewerken van de inhoud van je website net zo eenvoudig als het aanpassen van een PowerPoint-presentatie. Het vereist geen technische vaardigheden en stelt je in staat om snel wijzigingen uit te voeren.


3. Google strategie voor optimale vindbaarheid

Een Smart-Site past een unieke Google-strategie toe die garandeert dat je website in de zoekresultaten opvalt. Dankzij het gebruik van Google-services en de nadruk op zoekmachineoptimalisatie, zal je website makkelijker gevonden worden door potentiële klanten.

4. Eenmalige investering

Je leest het goed: je investeert slechts éénmalig in het maken van een Smart-Site. Hij blijft daarna voor altijd up-to-date en voor altijd online. Dankzij Google, die verantwoordelijk is voor de hosting, updates en de beveiliging van hun eigen Google diensten, zijn er geen kosten verbonden aan hosting of onderhoud. Dit resulteert op de lange termijn in een besparing van zowel tijd als geld.


5. Professionele uitstraling

Een Smart-Site gaat verder dan alleen algemene functionaliteit bieden, het zorgt tevens voor een professionele aanwezigheid op het web. Je website zal er uiterst verzorgd uitzien en hiermee een blijvende indruk achterlaten bij je bezoekers. Het is cruciaal om meteen bij de eerste kennismaking een positieve indruk te maken, aangezien dit de basis legt voor het vestigen van vertrouwen en het werven van nieuwe klanten.

6. Responsive design

Een Smart-Site is een geavanceerde website die is ontworpen met een responsive design. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten. Of je bezoekers nu je website bekijken op een computer, tablet of smartphone, ze kunnen er altijd van op aan dat de website er goed uit ziet en gemakkelijk te gebruiken is.


Het responsive design zorgt ervoor dat alle inhoud en functionaliteiten van de website optimaal worden weergegeven, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Dit maakt het mogelijk voor bezoekers om een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring te hebben, ongeacht het scherm waarop ze de website bekijken.

7. Integratie met Google diensten

Door te kiezen voor een Smart-Site, geniet je van een vloeiende samenwerking met diverse Google diensten, waaronder Google Analytics, Google Ads, en Google My Business. Deze integratie geeft je de mogelijkheid om je online activiteiten te monitoren, reclame te maken voor je producten of diensten, en je bedrijfsgegevens te beheren, alles via één centraal toegangspunt.

8. Betrouwbare ondersteuning en service

Als bedenker van de Smart-Site, levert UP-TO-DATE WebDesign betrouwbare ondersteuning en service voor je website. Met de ervaring van meer dan 700 contente klanten en met meer dan 450 positieve beoordelingen op Google, garanderen we professionele ondersteuning en een individuele benadering.


9. Maandelijkse opleidingen

Als gewaardeerde klant van UP-TO-DATE WebDesign, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan onze maandelijkse trainingssessies. Deze doordachte trainingen zijn ontworpen om je te begeleiden bij het maximaliseren van de functionaliteit van je Smart-Site en het optimaliseren van je online zichtbaarheid. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je zelf veranderingen aan je website doorvoeren en deze laten bloeien volgens je eigen tempo en visie.

10. Erkenning en subsidies

UP-TO-DATE WebDesign heeft de erkenning van de Vlaamse overheid gekregen als een betrouwbare dienst voor opleidingen, marketingstrategieën en advies. Als klant profiteer je mogelijk van verschillende subsidies, waaronder de FIT-subsidies specifiek bedoeld voor internationale bedrijfscommunicatie. Dit officiële predicaat illustreert niet alleen de kwaliteit maar ook de professionaliteit waarmee UP-TO-DATE WebDesign haar diensten uitvoert.


Wil je meer informatie of wil je graag een Smart-Site laten bouwen met behulp van Google diensten? Neem dan contact met ons op via:

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak