Beheer je website gemakkelijk met een gebruiksvriendelijk CMS


Als je een website hebt, wil je natuurlijk dat deze gemakkelijk te beheren is. Gelukkig biedt UP-TO-DATE WebDesign een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System) waarmee je je website eenvoudig kunt aanpassen en beheren. Met onze Smart-Sites, die volledig gebouwd zijn met Google diensten, kun je ervoor zorgen dat je website altijd up-to-date is en goed scoort in zoekresultaten.

Wat is een gebruiksvriendelijk CMS?

Een gebruiksvriendelijk CMS is een systeem waarmee je gemakkelijk de inhoud van je website kunt beheren, zonder technische kennis te hebben. Met een "what you see is what you get" interface kun je eenvoudig tekst, afbeeldingen en andere content toevoegen, bewerken en verwijderen. Dit stelt je in staat om je website snel aan te passen aan veranderingen in je bedrijf of de markt.

Met ons gebruiksvriendelijke CMS, genaamd "UP-TO-DATE Sites", kun je je website beheren alsof je een powerpoint presentatie maakt. Je kunt zelf de inhoud van je website aanpassen en zo je klanten up-to-date houden. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe producten, het bijwerken van teksten of het plaatsen van nieuwsberichten, met ons CMS is het een fluitje van een cent.


Functionaliteiten van ons CMS

Ons gebruiksvriendelijke CMS biedt verschillende functionaliteiten om het beheer van je website nog eenvoudiger te maken. Hier zijn een aantal van de belangrijkste kenmerken:

  • Intuïtieve interface: Onze "what you see is what you get" interface maakt het gemakkelijk voor iedereen om de inhoud van de website aan te passen, zonder technische kennis.
  • Automatische updates: Omdat onze Smart-Sites gebouwd zijn met Google diensten, zorgt Google zelf voor het hosten, updaten en beveiligen van je website. Dit betekent dat je website altijd up-to-date is en optimaal beveiligd blijft.
  • SEO-vriendelijk: Ons CMS is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat betekent dat je website goed zal scoren in zoekresultaten. Dit helpt je om meer organisch verkeer naar je website te trekken.
  • Gebruiksgemak: Met ons CMS kun je gemakkelijk pagina's toevoegen, bewerken en verwijderen. Je kunt ook afbeeldingen en video's toevoegen, formulieren maken en andere handige functionaliteiten gebruiken.
  • Opleidingen en ondersteuning: We bieden maandelijkse opleidingen aan al onze klanten, zodat je optimaal gebruik kunt maken van ons CMS. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

Voordelen van een gebruiksvriendelijk CMS

Het gebruik van een gebruiksvriendelijk CMS zoals UP-TO-DATE Sites biedt verschillende voordelen voor jou als website-eigenaar. Hier zijn een paar voordelen om rekening mee te houden:

  • Tijdbesparing: Met een gebruiksvriendelijk CMS kun je snel en gemakkelijk wijzigingen aanbrengen op je website. Dit bespaart je tijd en moeite.
  • Eenvoudige contentbeheer: Je kunt zelf de inhoud van je website beheren en up-to-date houden. Je hoeft niet te wachten op een webdesigner of ontwikkelaar om wijzigingen aan te brengen.
  • Functioneel webdesign: Met ons CMS kun je de functionaliteiten van je website aanpassen en verbeteren. Dit stelt je in staat om een website te creëren die precies past bij de behoeften van je bedrijf en je klanten.
  • Up-to-date website: Omdat je website gebouwd is met Google diensten en automatische updates ontvangt, zal je website altijd up-to-date zijn en optimaal beveiligd zijn.
  • Kostenbesparing: Ons CMS is een eenmalige investering, waarbij Google zorgt voor de hosting, updates en beveiliging van je website. Dit bespaart je geld op de lange termijn.

Conclusie

Met het gebruiksvriendelijke CMS van UP-TO-DATE WebDesign kun je je website gemakkelijk beheren en up-to-date houden. Of je nu teksten wilt aanpassen, afbeeldingen wilt toevoegen of andere functionaliteiten wilt gebruiken, ons CMS biedt de tools die je nodig hebt. Met de voordelen van een gebruiksvriendelijk CMS en de expertise van UP-TO-DATE WebDesign, kun je je online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

Heb je nog vragen over het beheren van je website met een gebruiksvriendelijk CMS? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak