Gmail's baanbrekende AI-functie: jouw persoonlijke e-mailschrijver


AI neemt het over in Gmail

Google heeft tijdens haar Google I/O-evenement in mei een spannende nieuwe functie aangekondigd die binnenkort beschikbaar zal zijn in Gmail: een AI-gestuurde tool die complete e-mails zal schrijven voor de gebruikers.

De nieuwe functie: "Help me schrijven"

Deze nieuwe functie, genaamd "Help me schrijven", is een uitbreiding van de bestaande automatische antwoorden en gegenereerde tekst die al in Gmail wordt toegepast. Sundar Pichai, CEO van Google, gaf een demonstratie van deze functie met een voorbeeld waarin een luchtvaartmaatschappij wordt gevraagd om een terugbetaling voor een vlucht. De AI-technologie verzamelt relevante informatie uit voorgaande interacties met de luchtvaartmaatschappij en stelt vervolgens een volledige e-mail op met het verzoek om een terugbetaling. Deze voorgestelde e-mail kan vervolgens door de gebruiker worden aangepast en verzonden.

Doel: Tijdbesparing door AI

Het primaire doel van deze innovatie is om gebruikers tijd te besparen bij het opstellen van routineuze e-mails. Tools die bijdragen aan een effici├źnter beheer van de inbox zullen waarschijnlijk enthousiast onthaald worden door gebruikers over de hele wereld.

Conclusie: De toenemende rol van AI

Deze nieuwste ontwikkeling benadrukt nogmaals hoe kunstmatige intelligentie ons dagelijks leven kan vereenvoudigen. Het blijft fascinerend om de voortdurende ontwikkeling van deze technologie te volgen en te zien hoe gebruikers zullen reageren op deze nieuwe functie in Gmail. Het is duidelijk dat AI een steeds grotere rol begint te spelen in onze dagelijkse routine.

 

How to Use Gmail's 'Help Me Write' AI Tool to Write Emails #shorts

Google's new "Help Me Write" smart composition tool in Workspace Labs could be a big timesaver. Here's how to get started writing emails in a flash. Subscrib...

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak