Hoe een AI-gegenereerd blogbericht herschrijven in onze app


Ben je op zoek naar manieren om een AI-gegenereerd blogbericht te herschrijven in onze app? Nou, je bent op de juiste plek! Vraag je je wel eens af: "Kan ik dit bericht ook veranderen?" Goed nieuws! Het antwoord is een overduidelijk "Ja!". Hier is ook goed nieuws voor degenen die worstelen met het auteurschap. Laat me je door het proces leiden.

1. Open het blogbericht dat je wilt aanpassen

Wanneer een bericht wordt gegenereerd, ontvang je klant automatisch een e-mail met een link om het AI gegenereerd blogbericht te bereiken. Je kan ook op de titel 'ALL POSTS' in de app drukken om een overzicht van al uw blogberichten te zien. Zo simpel is het!

2. Geef je blogbericht een persoonlijk tintje

Als je het bericht geopend hebt, kun je linksboven op 'AI HELP' klikken en 'RE-WRITE POST' kiezen. Vervolgens kom je in de 'Writing Assistant' terecht waar het bericht opnieuw kan worden geschreven. Hier kan je de titel aanpassen en in het veld 'Additional Information' extra informatie geven aan de AI om over te schrijven. Dit is jouw kans om specifiek te zeggen wat je van het bericht verlangt.3. Voeg je SEO-vriendelijke sleutelwoorden toe

De sleutelwoorden die in eerste instantie werden gebruikt om het bericht te schrijven, worden vervolgens weergegeven. Deze zullen opnieuw worden gebruikt in het nieuwe bericht. Je kunt de trefwoorden verwijderen of nieuwe trefwoorden zoals merken of producten toevoegen. Ideaal, toch?

4. Kies je stijl en toon

Verdere instellingen zoals toon, formaat, lengte en de call to action moeten worden aangevinkt. De call to action kan je ook typen, zoals 'inschrijving event' of 'solliciteer nu'. Dit alles bepaalt de sfeer en de richting van je bericht.

5. Tijd om het opnieuw te schrijven

Druk op de knop 'RE-GENERATE DRAFT' om het blogbericht opnieuw te laten schrijven. De AI zal nu rekening houden met de extra input en opmerkingen. Zo blijf je in controle, zonder dat je het zware werk hoeft te doen!

6. Nog niet helemaal tevreden?

Ben je nog steeds niet tevreden? Pas dan de info in het tweede veld 'Additional Information' nog eens aan en geef meer details over wat je zoekt. Kies dan opnieuw 'RE-GENERATE DRAFT' en de tekst wordt opnieuw geschreven. Je kan zo vaak herschrijven als je maar wilt, er is geen limiet aan creativiteit!

Je kan helemaal naar beneden scrollen om de verschillende versies naast elkaar te bekijken. Gebruik de knop 'APPLY TO EDITOR' om de gewenste tekst te kiezen en verder te bewerken.

7. De finale stap

Tot slot kan je de teksten en titels naar wens aanpassen. Selecteer een zin of alinea en kies het AI icoontje om specifiek in te gaan op de geselecteerde tekst. Je kan dit laten herschrijven, uitbreiden, korter maken, anders verwoorden enz. 

Dus, waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het herschrijven van je AI-gegenereerd blogbericht in onze app. Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak