UP-TO-DATE Webdesign creëert Smart-Site voor Marino Keulen


UP-TO-DATE WebDesign heeft een nieuwe Smart-Site ontworpen en ontwikkeld voor Marino Keulen, burgemeester van Lanaken en lid van het Vlaams parlement. We zijn enthousiast om dit nieuwe project te delen en te laten zien hoe wij Marino's online aanwezigheid hebben vergroot.

Over Marino Keulen en zijn Smart-Site

Marino Keulen is een ervaren politicus met een passie voor lokale en regionale ontwikkeling. Zijn nieuwe Smart-Site is speciaal ontworpen om zijn werk, standpunten en resultaten in een aantrekkelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk formaat te presenteren.

Het ontwerpen van de Smart-Site van Marino Keulen was een creatief proces waarbij ons team van UP-TO-DATE WebDesign hun vaardigheden en inzichten hebben samengebracht. Deze site maakt gebruik van Google-diensten en blijft dus altijd up-to-date en veilig. We hebben ook een fotoshoot gerealiseerd om de visuele impact van de website te vergroten.

marino-keulen-burgemeester-lanaken.jpegmarino-keulen-lanaken.jpegmarino-keulen-vlaams-parlement.jpegmarino-keulen.jpeg

Het resultaat is een professioneel ogende, gemakkelijk te navigeren site die Marino's politieke carrière en successen effectief toont. Tevens wordt de site beheerd via onze eigen app, waardoor het plaatsen van berichten op de site, social media en in nieuwsbrieven een fluitje van een cent is.


Hoe kan UP-TO-DATE WebDesign uw online aanwezigheid versterken?

UP-TO-DATE WebDesign is gespecialiseerd in het creëren van krachtige online aanwezigheid voor klanten uit verschillende sectoren. Wij bieden webdesign, online marketing en SEO-diensten om uw merk op de digitale kaart te zetten.

Ons team kan u helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website, of uw bestaande site vernieuwen. Met onze Smart-Sites profiteert u van een veilige, goed ontworpen en gemakkelijk te beheren website die is gebouwd met Google diensten.


Naast webdesign bieden we ook een innovatieve app aan, UP-TO-DATE My Business, waarmee u uw online communicatie op één plek kunt beheren. En met UP-TO-DATE Reservations kunt u uw afspraken en evenementen eenvoudig beheren. Voor bedrijven die hun verhaal visueel willen vertellen, bieden we ook professionele fotografiediensten aan.We zijn er trots op dat we Marino Keulen hebben kunnen helpen bij het verbeteren van zijn online aanwezigheid en kijken ernaar uit om ook met u samen te werken.


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak