DALL-E 3 nu ook beschikbaar in ChatGPT zelf


OpenAI heeft ons opnieuw verrast met de introductie van DALL-E 3, de nieuwste versie van hun baanbrekende tekst-naar-afbeelding model. Deze geavanceerde beeldgenerator is nu naadloos geïntegreerd met ChatGPT, waardoor gebruikers moeiteloos beeldprompts kunnen creëren.

Gemakkelijker prompts genereren met ChatGPT-integratie

Het maken van effectieve prompts voor een AI-gestuurd beeldgeneratorplatform was ooit een uitdaging, maar dat is verleden tijd met DALL-E 3. Dankzij de integratie van ChatGPT kunnen prompts nu intuïtiever en efficiënter worden gemaakt, wat leidt tot verbeterde beeldresultaten. Met een betalende licentie, onder ChatGPT Plus of ChatGPT Enterprise, kunnen gebruikers moeiteloos steekwoord-gebaseerde prompts genereren die vervolgens door DALL-E 3 worden getransformeerd in visuals.Verbeterde beeldkwaliteit met DALL-E 3

DALL-E 3 heeft niet alleen de voordelen van integratie met ChatGPT. Vergeleken met zijn voorganger, DALL-E 2, produceert het nieuwere model beelden van superieure kwaliteit, die een betere representatie zijn van de gevraagde prompts. Dit is vooral een vooruitgang voor langere en complexere prompts.

Een stap voorwaarts in veiligheid en ethiek

OpenAI zet zich in voor veilige en ethische AI. DALL-E 3 minimaliseert vooroordelen in zijn algoritmen en heeft beperkingen geïntroduceerd om afbeeldingen in de stijl van levende kunstenaars of publieke figuren te voorkomen. Kunstenaars hebben nu ook de mogelijkheid om hun werk van het platform te laten uitsluiten, zodat het niet wordt gebruikt voor het trainen van toekomstige modellen.

Beschikbaarheid van DALL-E 3

De nieuwste versie is nu toegankelijk voor ChatGPT Plus en ChatGPT Enterprise-abonnees. De verdere uitrol naar onderzoeksinstellingen en API-klanten staat op de planning. Het blijft een open vraag of DALL-E 3 in de toekomst ook gratis beschikbaar zal worden gesteld.

 

DALL·E 3 is now available in ChatGPT Plus and Enterprise

We developed a safety mitigation stack to ready DALL·E 3 for wider release and are sharing updates on our provenance research.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak