Maak kennis met Anatech en hun geavanceerde analytische apparatuur op hun nieuwe Smart-Site


De digitale wereld blijft zich voortdurend evolueren en als toonaangevende organisatie in de wetenschappelijke industrie, is het van essentieel belang voor Anatech om gelijke tred te houden. Daarom zijn we blij om de nieuwe Smart-Site voor Anatech te introduceren die we hebben ontworpen en gebouwd met onze unieke Google strategie.

photos-1652868261321.pngphotos-1650869717357.jpegvideo-1658760345236.jpegQGRuYR-B.jpeg

What's new?

De nieuwe website voor Anatech is meer dan alleen een verfrissend, nieuw ontwerp. Het is een volledig geïntegreerd digitaal platform dat is ontworpen om een naadloze gebruikerservaring te bieden. Met een gebruiksvriendelijke interface en een geïntegreerde AI, kunnen de beheerders eenvoudig nieuwsberichten en sociale media berichten delen. Bovendien kan de AI communicatieplannen uitdenken en uitvoeren.

Anatech is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van geavanceerde analytische apparatuur en accessoires voor laboratoria. Hun nieuwe website weerspiegelt hun toewijding aan innovatie, betrouwbaarheid en onderscheidend vermogen.


Waarom een nieuwe site?

Digitale technologieën evolueren razendsnel en bedrijven moeten zich aanpassen om relevant te blijven. De nieuwe website voor Anatech is ontworpen om deze evolutie bij te benen, met een intuïtief ontwerp dat de gebruiksvriendelijkheid verbetert en de mogelijkheid om naadloos nieuws en updates te delen via verschillende digitale platforms. Bovendien zal de site dankzij de onderliggende Google diensten voor altijd up-to-date blijven.

Daarnaast is de website ontworpen om de uitgebreide lijst van diensten en producten die Anatech aanbiedt te tonen, waarmee ze hun klanten een helder overzicht van hun aanbod bieden. Van het ontwikkelen van een apparaat van A tot Z, tot het verbeteren of herontwerpen van een bestaand meetapparaat, de nieuwe website maakt het gemakkelijk voor bezoekers om te ontdekken wat Anatech voor hen kan betekenen.


Maak Kennis Met Anatech

Neem een moment om de nieuwe website voor Anatech te bezoeken en maak kennis met het bedrijf achter de geavanceerde analytische apparatuur en accessoires voor laboratoria. Lees meer over hun inzet voor betrouwbaarheid, innovatie en onderscheidend vermogen en ontdek hoe ze waarde kunnen toevoegen aan uw laboratoriumomgeving. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak