Samen met Urbanaut naar duurzaamheid: Een kijkje naar hun nieuwe Smart-Site


Urbanaut Consulting neemt een pioniersrol op in de richting van nul-emissie gebouwen en steden. Dankzij hun baanbrekende aanpak is het bedrijf een stevige kracht in de transitie naar een duurzamere toekomst. Maar wat zouden pioniers zijn zonder de juiste tools om hun missie te delen? Precies daar komt de nieuwe Smart-Site voor Urbanaut Consulting goed van pas.

Dankzij de expertise van UP-TO-DATE WebDesign, is de nieuwe website van Urbanaut volledig afgestemd op de moderne verwachtingen. Het resultaat? Een stijlvolle, geavanceerde en gebruiksvriendelijke site die Urbanaut's klanten helpt om hun weg te vinden in de wereld van nul-emissie gebouwen en steden.

w_31xx8u.jpegIMG_5187-1692257905052.jpegouoVbEvX.jpegIMG_5005.jpeg

Urbanaut's belofte: bijdragen aan een nul-emissie toekomst

Urbanaut Consulting biedt meer dan alleen advies. Het bedrijf speelt een sleutelrol in complexe projecten die bijdragen aan een nul-emissie toekomst. Hoewel dit niet altijd eenvoudig is, is de belofte van Urbanaut simpel: het bedrijf vindt voldoening in het oplossen van complexe projecten die bijdragen aan een netto nul-emissie toekomst.


Het is dan ook geen wonder dat de Smart-Site voor Urbanaut Consulting deze belofte centraal stelt. De site is helder, informatief en ademt professionaliteit. Net als bij de projecten van Urbanaut zelf, is ook de website het resultaat van co-creatie, creativiteit en visie. Meer nog, UP-TO-DATE WebDesign heeft ook een UP-TO-DATE My Business app geïntegreerd, wat de website nog krachtiger en efficiënter maakt.


Een blik op de website voor Urbanaut Consulting

Wat valt er op als je de nieuwe website voor Urbanaut Consulting bezoekt? De site is helder, intuïtief en nodigt uit tot verdere verkenning. Het begint met een krachtige tagline: "Empowering tomorrow's zero emission buildings and cities by co-creating them today." Vanaf het eerste ogenblik is het duidelijk: Urbanaut is de gids op je pad naar een duurzamere toekomst.


Daarnaast biedt de site een overzicht van Urbanaut's diensten, gaande van strategie en innovatie tot duurzaamheid en venture building. En met de blog kunnen bezoekers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nul-emissie gebouwen en steden.

Kortom, de website voor Urbanaut Consulting is er niet alleen om te informeren, maar ook om te inspireren. Het is een uitnodiging om samen te werken en de uitdagingen van morgen vandaag aan te gaan. En met de steun van het team van UP-TO-DATE WebDesign, heeft Urbanaut alle tools in handen om deze missie waar te maken.

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak