Van bergen verzetten tot online impact: de Smart-Site van De Coster is nu live


Bent u op zoek naar totaaloplossingen voor uw komende project? Maak dan kennis met de nieuwe Smart-Site voor De Coster, een website die bergen verzet in de wereld van grond- en afbraakwerken, infrastructuur en funderingstechnieken.

De nieuwe website voor De Coster, ontworpen en ontwikkeld door ons toegewijde team bij UP-TO-DATE WebDesign, is uniek in zijn soort en —zoals u zou verwachten— volledig UP-TO-DATE.

Een frisse look voor De Coster

De nieuwe Smart-Site voor De Coster biedt een frisse, professionele uitstraling die het werk van De Coster perfect weerspiegelt. Elk aspect van de site, van de gebruiksvriendelijke navigatie tot de gedetailleerde informatie over De Coster's diensten, is ontworpen met de klant in gedachten.

Bij De Coster weten ze dat elk project uniek is. Daarom bieden ze een breed scala aan diensten aan, van grondverzet en afbraakwerk tot funderingstechnieken en infrastructuurwerken.


Meer dan alleen een website

Maar de website voor De Coster is meer dan alleen een informatiebron. Met geavanceerde functies zoals geïntegreerde AI voor het automatisch opstellen van blogberichten, vacatures en evenementen, brengt De Coster zijn diensten rechtstreeks naar u toe.

Via de site kunt u up-to-date blijven over de nieuwste projecten van De Coster en de nieuwste vacatures. Ook kunt u eenvoudig contact opnemen met het team voor meer informatie of om een project te bespreken.

Het meest opvallende is echter de professionaliteit en persoonlijke touch die de site uitstraalt, mede dankzij de professionele fotoshoot uitgevoerd door ons team bij UP-TO-DATE Fotografie.


Samenwerken met UP-TO-DATE WebDesign

Bij UP-TO-DATE WebDesign begrijpen we hoe belangrijk het is om online zichtbaar en toegankelijk te zijn. Daarom zijn we trots dat we samen met De Coster hebben kunnen werken aan het creëren van een Smart-Site die het bedrijf en zijn diensten op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.


Onze passie voor het ontwerpen van hoogwaardige, functionele en eenvoudig te beheren websites is perfect weerspiegeld in de nieuwe website voor De Coster. En met de krachtige UP-TO-DATE My Business-app kunnen we ervoor zorgen dat De Coster zijn online aanwezigheid moeiteloos kan beheren, nu en in de toekomst.

Bent u benieuwd hoe we ook uw online aanwezigheid kunnen verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om te helpen.

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak