De slimste route: Geen vertraging voor Transforce dankzij Smart-Site


Transforce is de logistieke schakel tussen bedrijven en hun klanten. Ze specialiseren zich in 'last-mile delivery', met als motto: "Time is money!" Ze begrijpen dat klanten producten snel en in goede staat willen ontvangen. De klant kan het traject van zijn of haar pakje online op de voet volgen, waardoor het proces transparant en betrouwbaar is. Bovendien fungeert Transforce als uw logistieke visitekaartje. Met Transforce heeft uw bedrijf en/of webshop het juiste imago: snel, efficiënt, en betrouwbaar.

Waarom een Smart-Site voor Transforce?

De nieuwe Smart-Site van Transforce brengt hun diensten naar een hoger niveau. Met behulp van UP-TO-DATE WebDesign's expertise en de integratie van AI-technologieën, biedt de nieuwe site een naadloze online ervaring voor zowel Transforce als hun klanten. Transforce kan nu effectiever communiceren, haar diensten beter promoten en op efficiënte wijze met klanten interageren.


Maar hoe werkt dit precies? De Smart-Site is ontworpen met Google diensten, wat zorgt voor optimale beveiliging en constant up-to-date is. Daarnaast maken ze ook gebruik van de UP-TO-DATE My Business-app. Deze app maakt het mogelijk om met geïntegreerde AI automatisch blogberichten, vacatures, events en meer te genereren. Deze inhoud wordt vervolgens automatisch gedeeld op al hun social media kanalen en verzonden naar hun adressenbestanden via geautomatiseerde nieuwsbrieven.

Dit betekent dat Transforce hun online aanwezigheid efficiënter kan beheren en hun klanten up-to-date kunnen houden met de nieuwste informatie. Tegelijkertijd biedt de Smart-Site een gebruiksvriendelijk platform voor klanten om meer te weten te komen over Transforce, hun diensten te begrijpen en eenvoudig contact met hen op te nemen.


Wil je meer weten over Transforce en hun diensten? Bezoek dan hun nieuwe Smart-Site en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Voel je vrij om contact met hen op te nemen. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak