Met één klik naar een nieuwe inrichting: Fedrigo Interieur


Fedrigo Interieur is uw betrouwbare partner in kantoorinrichting en interieurafwerking met meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in dienstverlening aan architecten en levert hoogwaardige afwerkingen voor kantoor- en hotelinrichting. Met een geavanceerd machinepark en een sterk team streven ze naar perfectie in elke behandeling.

Van renovaties tot nieuwbouwprojecten, van keukens en dressings tot complete interieur- en winkelinrichting, Fedrigo Interieur biedt op maat gemaakte interieuroplossingen voor een breed scala aan sectoren.


Wat betreft de lakafwerkingen, in hun ultramoderne lakkerij streven ze naar ongeëvenaarde afwerkingen. Hier zetten ze in op het leveren van hoogwaardige resultaten, of het nu gaat om het verfijnde kleurenpalet van uw interieur of het bereiken van een vlekkeloze glans.

Wat hebben wij voor Fedrigo Interieur gedaan?

Als onderdeel van onze dienstverlening aan Fedrigo Interieur hebben we een Smart-Site gecreëerd die volledig gebouwd is met Google diensten. Hierdoor is hun website niet alleen altijd up-to-date en optimaal beveiligd, maar ook gemakkelijk te beheren.


Daarnaast maakt Fedrigo Interieur gebruik van onze innovatieve UP-TO-DATE My Business-app. Met geïntegreerde AI kunnen ze automatisch blogberichten, vacatures en events genereren. Deze berichten worden automatisch gedeeld op al hun social media kanalen en via geautomatiseerde nieuwsbrieven naar hun adressenbestanden gestuurd.

Ook hebben we met behulp van UP-TO-DATE Fotografie een professionele fotoshoot gedaan. Hierdoor heeft de nieuwe website van Fedrigo Interieur een persoonlijke en professionele touch gekregen.


Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Smart-Sites, onze UP-TO-DATE My Business-app of onze fotografiediensten? Neem dan contact met ons op via info@uptodatewebdesign.be of bel ons op +32 11 870 835. We helpen u graag verder!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak