Opleiding Smart-Site en UP-TO-DATE My Business App


Gisteren was het weer tijd voor de maandelijkse opleiding voor nieuwe en bestaande klanten, gegeven door Bert Jans, pater familias van UP-TO-DATE WebDesign. De focus lag op de werking en functionaliteiten van onze Smart-Site en de UP-TO-DATE My Business-app.

Bert heeft alle ins en outs van de Smart-Site uitgelegd, een website die volledig gebouwd wordt met Google diensten. Hij heeft laten zien hoe eenvoudig het is om de site te beheren met de "what you see is what you get" interface.

Vervolgens hebben we een diepe duik genomen in de UP-TO-DATE My Business-app. Deze innovatieve tool stroomlijnt de online communicatie door automatisering. Bert liet zien hoe met slechts een paar klikken een blogpost of social media post gemaakt kan worden. Maar het meest indrukwekkend waren misschien wel de AI-functies van de app.

We hebben gezien hoe je met de AI functionaliteiten een communicatieplan kunt opstellen, automatische mails kunt laten schrijven en zelfs blogberichten en social posts kunt genereren. De AI doet het zware werk, zodat onze klanten op hun bedrijf kunnen focussen.

Enkele Smart-Sites van aanwezige klanten:

 

Industriële thermoreinigings- en recyclingtoepassingen met Pyrox-ovens | Pyrox | Industriële Reiniging BE

Ontdek de diverse industrieën die onze Pyrox-ovens gebruiken voor het reinigen van industriële onderdelen en textiel.

 

Onafhankelijk Financieel Advies & Planning | Drees Life Services | Drees Life Services

Ontdek onze aanpak om u onafhankelijk financieel advies te geven. We richten ons op uw financiële toekomst, van pensioenplanning tot risicobeheer.

 

LKB - Uw Perfecte Partner voor HVAC-Projecten en Sanitaire Installaties | LKB Zonhoven

LKB, jouw all-in-one aanspreekpunt voor HVAC-projecten: verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair. Wij zorgen voor een probleemloos bouwproject.

 

Rioolboerke: Uw Expert in Ruimings- en Ontstoppingswerken | Rioolboerke

Rioolboerke is een familiebedrijf uit Maasmechelen gespecialiseerd in ruimings- en ontstoppingswerken. Wij bieden snelle en efficiënte diensten in heel Limburg en Vlaams Brabant.

 

Algemene Schrijnwerkerij Ackx Ivo: Ervaring en Kwaliteit Sinds 2006 | Schrijnwerkerij Ivo Ackx

Ervaring sinds 2006 in schrijnwerkerij, met expertise in ramen, deuren, kasten en plafonds. Wij adviseren over materiaalkeuze en garanderen kwaliteitswerk.

 

Proef van ons ambachtelijk roomijs en plaats nu uw bestelling! | De Ijsbotiek

heerlijk en ambachtelijk ijs in Hasselt

Voor degenen die er niet bij konden zijn, niet getreurd. Je kan je altijd gratis inschrijven voor de volgende opleiding. Als up-to-date klant ben je maandelijks welkom en kan je zo vaak deelnemen als je wilt, samen met je collega's.

Gratis inschrijven

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak