Google introduceert Imagen 2: hun meest geavanceerde text-to-image technologie


Google heeft vandaag een belangrijke upgrade aangekondigd voor de beeldgeneratiecapaciteiten van Google Cloud met Imagen 2, hun meest geavanceerde tekst-naar-beeld technologie. Deze technologie is nu algemeen beschikbaar voor Vertex AI-klanten die op de allowlist staan (d.w.z. goedgekeurd voor toegang).

Imagen 2 op Vertex AI: Aanpasbaar en krachtig

Imagen 2, ontwikkeld met Google DeepMind-technologie, is beschikbaar op Vertex AI en biedt klanten de mogelijkheid om Imagen 2 te personaliseren en te implementeren met intuïtieve tools, volledig beheerde infrastructuur, en ingebouwde privacy- en veiligheidskenmerken. De technologie zorgt voor aanzienlijk verbeterde beeldkwaliteit en biedt ontwikkelaars functies om afbeeldingen te creëren die specifiek zijn voor hun gebruikssituatie. Dit omvat:

  • Het genereren van hoogwaardige, fotorealistische, hoge resolutie en esthetisch aangename afbeeldingen vanuit natuurlijke taalprompts.
  • Tekstrendering in meerdere talen om afbeeldingen met nauwkeurige tekstoverlays te creëren.
  • Logo-creatie om bedrijfs- of productlogo's te genereren en deze in afbeeldingen te integreren.
  • Visuele vragen en antwoorden voor het genereren van onderschriften uit afbeeldingen en voor het krijgen van informatieve tekstreacties op vragen over beelddetails.

Imagen 2: Veilig en betrouwbaar voor bedrijven

Vertex AI's vrijwaringsverplichting omvat nu Imagen op Vertex AI, inclusief Imagen 2 en toekomstige algemeen beschikbare upgrades van het model dat de service aandrijft. Met een industrie-eerste, tweeledige auteursrechtvrijwaringsaanpak biedt dit klanten gemoedsrust bij het gebruik van onze generatieve AI-producten.

Nieuwe kenmerken in Imagen 2

Imagen 2 op Vertex AI beschikt over een verscheidenheid aan beeldgeneratiefuncties die organisaties helpen afbeeldingen te creëren die overeenkomen met hun specifieke merkvereisten:

  • Hoge kwaliteit afbeeldingen: Imagen 2 kan nauwkeurige, hoogwaardige fotorealistische resultaten bereiken met verbeterd begrip van beeld+tekst en een verscheidenheid aan nieuwe trainings- en modelleertechnieken.
  • Tekstrenderingsondersteuning: Imagen 2 helpt bij het correct renderen van tekst in afbeeldingen, wat een dieper niveau van controle biedt voor branding en berichtgeving.
  • Logo-generatie: Imagen 2 kan een breed scala aan creatieve en realistische logo's genereren en deze op verschillende oppervlakken plaatsen.
  • Onderschriften en vraag-antwoord: Verbeterde beeldbegripmogelijkheden stellen klanten in staat om beschrijvende, lange onderschriften te maken en gedetailleerde antwoorden te krijgen op vragen over elementen binnen de afbeelding.
  • Meertalige prompts: Naast Engels ondersteunt Imagen 2 zes extra talen in preview en zijn er plannen voor de uitbreiding naar meer talen in het begin van 2024.

Veiligheid en Verantwoordelijkheid

Imagen 2 bevat ingebouwde veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gegenereerde afbeeldingen in lijn zijn met Google's principes van Verantwoordelijke AI. Dit omvat integratie met Google DeepMind's SynthID voor digitale watermerken en uitgebreide veiligheidsfilters om de generatie van potentieel schadelijke inhoud te voorkomen.

 

Imagen 2 - our most advanced text-to-image technology

Delivering high-quality, photorealistic outputs that are closely aligned and consistent with the user’s prompt.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak