Vier Driekoningen met meer dan 50 unieke AI-illustraties & gratis prompts


Vandaag hebben we iets heel speciaals voor onze lezers - een unieke kans om het feest van Driekoningen op een innovatieve manier te vieren. We introduceren het gratis te downloaden boek, "+50 Illustrations to celebrate Three King's Day with AI".

Wat is Driekoningen?

Driekoningen, gevierd op 6 januari, is een dag die in veel culturen wereldwijd wordt geëerd. Het markeert de dag waarop de drie wijzen, na het volgen van een ster, het kindje Jezus vonden en hem geschenken brachten. Deze dag staat symbool voor licht, wijsheid en vreugde.

De Kracht van Kunstmatige Intelligentie

In dit digitale tijdperk hebben we de grenzen van creativiteit verlegd door kunstmatige intelligentie (AI) te integreren in de kunstwereld. AI heeft het vermogen om unieke en adembenemende kunstwerken te creëren, iets wat we met trots demonstreren in ons boek "+50 Illustrations to celebrate Three King's Day with AI".

Over het Boek

Dit digitale boek is een verzameling van meer dan 50 illustraties, allemaal gegenereerd door geavanceerde AI-technologie. Elke illustratie is uniek en weerspiegelt verschillende aspecten van Driekoningen, van de drie wijzen tot de sterrenhemel die hen leidde. Het boek biedt een moderne draai aan traditionele afbeeldingen en is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, technologie en de viering van Driekoningen.

Waarom Gratis?

We geloven in de kracht van delen en het toegankelijk maken van kunst voor iedereen. Door dit boek gratis aan te bieden, hopen we mensen over de hele wereld te inspireren en hen deel te laten uitmaken van deze unieke ervaring waar kunst en technologie samenkomen.

 

+50 Illustrations to celebrate Three King's Day with AI.pdf

Download GRATIS ons boek & prompts en maak je eigen unieke afbeeldingen met ChatGPT, Bing Image Creator and UP-TO-DATE My Business.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak