Duurzame SEO: Bouw aan een groene, toekomstbestendige website


Tegenwoordig is het niet meer genoeg om simpelweg online zichtbaar te zijn. Nee, de klok tikt door en de wereld vraagt om een groene, duurzame aanpak. Duurzame SEO is niet zo'n buzzwoord dat je zomaar in de wind slaat, maar een essentiële strategie voor 't bouwen van een toekomstbestendige website. Maar hoe pak je dat aan?

Waarom kiezen voor een Duurzame SEO-strategie?

Enerzijds heb je het technische aspect: Smart-Sites van UP-TO-DATE WebDesign zijn gebouwd met Google diensten en zitten daardoor altijd op de eerste rij als het op updates aankomt. Je bent dus verzekerd van een langdurige SEO-techniek die nooit achterhaald is. En weet je wat nog meer? Dankzij de energie-efficiënte webhosting van Google draag je ook nog eens bij aan een groenere planeet. Twee vliegen in één klap!

 

How Google's data centers help Europe meet its sustainability goals

Imagine you’re standing in a data center. Think of it as where the internet lives. From the outside it may just look a bit like a warehouse. But on the inside you’ll find powerful servers, lots of blinking lights and very strict security protocols to keep the data we store and process safe.

Maar dat is nog niet alles. Duurzame SEO betekent ook een Duurzame online aanwezigheid. Met milieubewuste websitestrategieën maak je duidelijk dat jouw merk de toekomst ernstig neemt, niet alleen voor zichzelf maar voor de hele planeet. SEO voor duurzame merken gaat dus niet alleen over ranking, maar ook over het uitdragen van een boodschap.

Hoe Duurzame SEO vorm krijgt bij UP-TO-DATE WebDesign

Duurzaam webdesign is geen loze belofte bij UP-TO-DATE WebDesign. Onze Smart-Sites zijn gebouwd om lang mee te gaan - een eenmalige investering en je bent vertrokken voor jaren. Zonder kopzorgen over onderhoud, want dat wordt allemaal verzorgd door de servers van Google, die hun stempel drukken op eco-vriendelijke SEO.

Wat maakt Smart-Sites zo uniek?

  • Geen onderhoudscontract nodig: Google verzorgt alle updates.
  • Energie-efficiënte webhosting: Als jouw website op een groene server draait, draag je bij aan een beter milieu.
  • Toekomstbestendig: Altijd up-to-date met de laatste SEO-technieken.
  • Groene digitale marketing: Maak gebruik van onze UP-TO-DATE My Business-app om duurzame communicatiecampagnes te beheren.
Image description

Uw website hoger in Google? De 12 troeven van onze aanpak | UP-TO-DATE WebDesign

Hoog scoren in Google, met een op-en-top veilige website, die je zelf snel en gemakkelijk up-to-date houdt? Plan snel een vrijblijvende afspraak met ons in!

De SEO-strategieën die UP-TO-DATE WebDesign implementeert met haar Smart-Sites, zijn gericht op de toekomst. Een toekomst waar duurzaamheid en technologie hand in hand gaan. Door gebruik te maken van de groene servers van Google, zet je niet alleen een stap in de goede richting voor SEO-optimalisatie, maar ook voor een beter milieu.

Wil jij ook je steentje bijdragen en zeker zijn van een duurzame online strategie? Benieuwd hoe een Duurzame SEO: Bouw aan een groene, toekomstbestendige website er voor jou uit kan zien? Neem contact op met UP-TO-DATE WebDesign en zet samen de stap naar een duurzame toekomst voor jouw onderneming.

Image description

Overheidssubsidies voor je online opleidingen en advies

Via KMO-Portefeuille steunt de Vlaamse overheid bedrijven om online opleidingen en advies in te huren. Als erkend dienstverlener helpen wij je graag verder.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak