KMR Biesen

KMR Biesen

KMR Biesen is een lokale sportclub binnen de agglomeratie Bilzen. De club is ontstaan uit de fusie van Martenslinde V.V. en K.C.S. Rijkhoven. Het werkings- en wervingsgebied strekt zich voornamelijk uit over de gemeenten Bilzen en Hoeselt. Lokaal betekent voor KMR zeker niet amateuristisch, dat bewijst het gestaag groeiende ledenaantal en de zeer geapprecieerde uitstraling van onze club. KMR biedt een volledige jeugdwerking van 5 tot 21 jaar op gewestelijk niveau. Er is plaats voor elke jeugdspeler (m/v) met gedegen interesse in het voetbalspel en met voldoende lust voor de opleiding/training. Wij streven naar een doorgroei van onze eigen jeugd naar één van onze senioren kernen. KMR Biesen B speelt bovenaan de rangschikking van 4e provinciale B. De A-kern draait bovenaan mee in 3e provinciale C.

 Wat heeft UP-TO-DATE WebDesign voor KMR Biesen gedaan?

Website laten maken? Kies voor een Smart-Site, 100% in Google.

Wacht niet enkel tot je gevonden of bezocht wordt, maar communiceer online rechtstreeks met je klanten op je site, blog, social media en per mail. Een website laten maken in Google heeft veel meer voordelen dan een 'traditionele' site.

Kies dus voor een UP-TO-DATE Smart-Site, 100% in Google, en bereik via één kanaal al je (nieuwe) klanten, volgers en bezoekers + scoor meteen nieuwe zoekresultaten.

Maak een afspraak

Openingsuren & Locatie | KMR Biesen

Ontdek Meer
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Voor de meest actuele openingsuren check:

Nieuws & Events | KMR Biesen

Ontdek Meer

UP-TO-DATE Photos | KMR Biesen

Ontdek Meer

Ontdek meer UP-TO-DATE Klanten

Ontdek Meer

In de kijker

Ontdek Meer

UP-TO-DATE WEBDESIGN

Nieuwe website laten maken?

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraakCONTACTEER ONS