Hogeschool PXL en UP-TO-DATE WebDesign uit Lanaken geven vier Smart-Sites weg aan Limburgse goede doelenHogeschool PXL en UP-TO-DATE WebDesign uit Lanaken geven in de kerstperiode vier Smart-Sites weg aan vier verenigingen die zich inzetten voor een goed doel. Het bedrijf van de familie Jans uit Lanaken viert in januari namelijk zijn vierde verjaardag. Elf initiatieven / vzw’s hebben zich kandidaat gesteld om zo’n ‘slimme’ website te laten ontwikkelen door UP-TO-DATE WebDesign. Het publiek kan tot 19 december stemmen voor één of meerdere deelnemers. Op vrijdag 21 december maken de Limburgse gouverneur Herman Reynders en Algemeen Directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL in Hasselt de vier winnaars bekend.

Wie zich inzet voor een goed doel, komt dikwijls handen en centen te kort. Een mooie, functionele en goed vindbare website (laten) bouwen, is daarom meestal geen prioriteit. Nochtans heeft een wel doordachte online aanpak, inclusief efficiënte website en communicatie via sociale media en digitale mailings, een grote impact op het behalen van die eerzame doelstellingen, waar dergelijke verenigingen voor staan.

UP-TO-DATE WebDesign wil vier goede doelen steunen en doet hen daarom vier Smart-Sites cadeau. Een Smart-Site is een responsive website, die hoog scoort in Google, alle berichten automatisch doorstuurt naar de belangrijkste sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Google+, en geautomatiseerde nieuwsbrieven (mailings) uitstuurt.

“Elf verenigingen reageerden op onze oproep via sociale media om zich hiervoor kandidaat te stellen,” vertelt Emiel Jans, zaakvoerder van UP-TO-DATE WebDesign. “Zij moeten nu zo veel mogelijk online stemmers proberen te ronselen. Zij krijgen daarbij steun van studenten Communicatiemanagement van Hogeschool PXL in Hasselt. In groepjes werken zij een online communicatieplan uit voor elke vereniging.”

De elf kandidaten 

De deelnemende verenigingen zijn: VZW Recycleren voor Natuurpunt‎, Spel VZW‎, VZW Basis‎, G-Team van Eendracht Mechelen‎, Wandeling Tegen Dementie‎, VZW Homie‎, VZW Oscar,‎ VZW Apopo‎, G-Basket Zolder‎, Heideatelier‎ en VZW Poezenpootjes‎. Er kan gestemd worden tot 19 december. Op vrijdag 21 december om 8.30 uur volgt dan de bekendmaking van de vier winnaars. Dat gebeurt in de gebouwen van Hogeschool PXL in Hasselt, door gouverneur Herman Reynders en Algemeen Directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL.

Samenwerking met de studenten Communicatiemanagement De studenten Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL zetten een online campagne op waarbij ze stemmen ronselen voor deze elf goede doelen. De laatstejaarsstudenten zijn ingedeeld in elf groepen, iedere groep zet zijn schouders onder een goed doel. Zij creëren een online campagne om stemmen te verzamelen. De vier goede doelen die op 19 december de meeste stemmen halen winnen een Smart-Site for Life.

Inez Asaert, redactrice bij UP-TO-DATE WebDesign en Alumnus aan Hogeschool PXL: “Ik ben in juni afgestudeerd in het Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL. Het is mooi om te zien dat de studenten zich inzetten voor deze goede doelen. Daarbovenop is het de uitgelezen kans om ervaring op te doen: Hoe loopt de de communicatie bij Limburgse VZW’s? Hoe spreken zij hun doelgroepen aan? En op welke manier kunnen wij daaraan bijdragen, hen ondersteunen en extra inzichten bieden? Een extra kans om de verworven kennis in de praktijk toe te passen.“

De stemmen stromen vlot binnen en het is voor vele goede doelen een nek aan nek race. Stem zelf ook via deze link en help de goede doelen om een Smart-Site for Life te winnen!

Op 19 december sluit de stemming, op 21 december worden de vier Smart-Sites uitgereikt.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak