25 jaar Google: de grappigste zoekopdrachten op een rij


Google viert vandaag zijn 25-jarig bestaan šŸŽ‰ de Een kwart eeuw van onbeperkte toegang tot informatie, diensten en natuurlijk de meest bizarre zoekopdrachten!

Ze zijn een weerspiegeling van onze nieuwsgierigheid, onze zorgen en onze meest gekke gedachtekronkels. Ze laten ons ook zien hoeveel we vertrouwen op Google. Het is dan ook niet voor niets dat wij de diensten van deze legendarische zoekmachine gebruiken als basis voor onze Smart-Sites, waardoor onze klanten altijd toegang hebben tot de meest actuele en beveiligde technologieƫn voor hun online aanwezigheid. Maar laten we ons nu verdiepen in de fascinerende wereld van de meest bizarre Google zoekopdrachten!

Bizar, maar waar

 "Ben ik zwanger?"

Het lijkt erop dat Google zich nu in het gebied van de zwangerschapstest bevindt, met meer dan 90.500 zoekopdrachten. Maar laten we echt zijn. Google kan je veel vertellen, maar het is beter om voor deze vraag je lokale apotheek te raadplegen!

 "Hoe kom ik thuis?"

49.500 mensen per maand kunnen blijkbaar hun huis niet vinden en hopen dat Google hen de weg wijst. Dit is ondertussen een vraag die je via Google Assistant of SIRI kan stellen met je smartphone.


  "Bestaan buitenaardse wezens?"

Hoewel NASA werkt aan het beantwoorden van deze vraag tegen 2025, kunnen 49.500 mensen gewoon niet wachten. Google kan je wat interessante theorieƫn bieden, maar voor nu blijven de aliens een mysterie. Al beweert Mexico ondertussen echte aliens te hebben gevonden.

Een Tikkeltje Te Persoonlijk?

 "Verbrand scheten laten calorieĆ«n?"

Dit is een vraag waar maar liefst 49.500 mensen per maand antwoord op willen hebben. We moeten echter vermelden dat u, ondanks de bewering van een internet legende dat een scheet 67 calorieƫn zou verbranden, toch beter andere manieren zoek voor je cardio-oefeningen!

 "Wanneer zal ik sterven?"

Het lijkt erop dat er 49.500 mensen zijn die Google's vaardigheden in toekomstlezen overschatten. Hoewel we allemaal nieuwsgierig zijn, is dit misschien toch een vraag voor de glazen bol!

 "Waarom zijn we hier?"

Deze diepzinnige vraag houdt 8.100 mensen per maand bezig. Google kan je een heleboel filosofieƫn bieden, maar soms is het antwoord gewoon: Omdat we niet ergens anders zijn.

Absurde biologische vragen 

  "Waarom hebben mannen tepels?"

Het lijkt erop dat 22.200 mensen per maand behoefte hebben aan een biologierefresh. Google kan je zeker helpen met wat basiskennis hierover.

 "Hebben Penguins knieĆ«n?"

18.100 grote denkers hebben duidelijk genoeg tijd om stil te staan bij de belangrijke vragen des levens.

 "Kunnen varkens zweten?"

8.100 mensen zijn nieuwsgierig naar dit boerderijfeit. Leuk weetje, de uitdrukking "zweten als een varken" is eigenlijk misleidend!

Het wordt nog vreemder…

 "Lijkt mijn kont 40 jaar oud?"

Google dient misschien ook als spiegel voor de 8.100 mensen die deze vraag per maand stellen. We zijn allemaal wel eens onzeker, maar onthoud dat je prachtig bent zoals je bent!

 "Is de aarde plat?"

Elke maand draait Pythagoras zich 5.400 keer om in zijn graf.

 "Ben ik een psycho?"

Het lijkt erop dat 5.400 mensen per maand het zelf niet meer weten. Hoewel het normaal is om soms over onze geestelijke gezondheid te twijfelen, is het belangrijk om te praten met een professional in plaats van alleen op Google te vertrouwen.

 "Krijgen mannen hun maandstonden?"

Het is duidelijk dat 3.600 mensen beter moeten opletten tijdens de biologieles.

 "Hebben wormen ogen?"

Blijkbaar stellen gemiddeld 2900 mensen per maand zich deze vraag. Hint – ze hebben speciale lichtgevoelige cellen!

 "Kan een man zwanger worden?"

Als 2.900 mensen dit maandelijks afvragen, dan verdienen ze duidelijk beter onderwijs.

 "Wat gebeurt er als je bloed drinkt?"

880 vampieren-fans gaan elke maand wat te ver in hun enthousiasme. Spoiler alert: Het is geen goed idee om dit te proberen!

 "Mag ik trouwen met mijn nicht?"

Het lijkt erop dat maandelijks 880 mensen hun neus echt te diep in hun familiegeschiedenis steken. Tot onze verbazing zijn in veel landen huwelijken tussen neven en nichten legaal, maar het is altijd goed om de lokale wetten te controleren voor de je stap zet. 

  "Waarom haat mijn baas me?"

Deze vraag wordt 1.700 keer per maand gesteld. Misschien moeten deze mensen eens met hun baas gaan drinken in plaats van het aan Google te vragen.

 "Waarom start mijn auto niet?"

Google wordt maandelijks 4.400 keer geconfronteerd met deze vraag. Hoewel het niet altijd een exact antwoord kan geven, zou een bezoek aan uw lokale monteur zeker helpen!

"Bestaat de tandenfee echt?"

Elke maand hopen 8.100 mensen dat ze het adres van de tandenfee kunnen vinden in economisch uitdagende tijden. 

What if Google was a man?

Maar wat als Google een man zou zijn? Zouden we dezelfde vragen ook aan hem durven stellen?! Waarschijnlijk niet. Maar het zou leuk zijn om dat toch eens in beeld te zien. Dat moeten de jongens bij Collegehumor gedacht hebben toen ze deze 5 hilarische video's hebben gemaakt.

We vertrouwen al 25 jaar op Google voor al onze vragen

Het 25-jarig bestaan van Google herinnert ons eraan hoe ver we zijn gekomen in de digitale leeftijd. Hoewel deze zoekopdrachten grappig zijn, tonen ze ook aan hoezeer we Google vertrouwen voor al onze vragen, hoe absurd ze ook mogen zijn.

Bij UP-TO-DATE WebDesign zien we elke dag de kracht van Google en zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen bedienen met Smart-Sites en Smart-Blogs die volledig gebaseerd zijn op Google-diensten.

Dus, terwijl we lachen om deze bizarre zoekopdrachten, heffen we ook ons glas op 25 jaar Google en de vele jaren van ontdekking die nog voor ons liggen! 

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak