Latten, lijm en linkjes: De nieuwe Smart-Site van Wouter Goegebeur


Je hebt een idee, een visie. Je weet precies hoe je je bedrijf wilt presenteren aan de wereld. Maar hoe breng je dat idee tot leven in een website? Hoe zorg je ervoor dat je website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook functioneert als een krachtig verlengstuk van je merk? Dat is precies waar we bij UP-TO-DATE WebDesign aan hebben gewerkt voor onze klant, Wouter Goegebeur.

Wie is Wouter Goegebeur?

Wouter Goegebeur is de vakman achter Schrijnwerkerij Wouter Goegebeur. Met zijn passie voor interieurdesign en gemaakt vakmanschap realiseert hij interieurdromen voor zowel particulieren als bedrijven. Van ontwerp tot creatie, bij Wouter Goegebeur bent u altijd in goede handen. Maar hoe vertaal je dat alles naar een boeiende, informatieve en aantrekkelijke website die de bezoeker overtuigt?

3dHm38UG.jpeg0-IMG_6626 (3)-1687266317086.jpegraster - 0-IMG_6414-1686665690465.jpegIMG_6420 (1)-1686821957469.jpeg

De nieuwe Smart-Site van Wouter Goegebeur

Bij UP-TO-DATE WebDesign hebben we de essentie van het merk Wouter Goegebeur vastgelegd in een prachtige, professioneel ontworpen Smart-Site. Met oog voor detail hebben we elke pagina zorgvuldig gecreëerd om de bezoeker mee te nemen in de wereld van Wouters vakmanschap. De site ademt professionaliteit uit en weerspiegelt perfect de hoogwaardige dienstverlening die Wouter en zijn team bieden.

Wil je meer weten over hun diensten voor particulieren? Of misschien ben je juist geïnteresseerd in hun bedrijfsoplossingen? Alles is slechts een klik verwijderd. De site is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, met duidelijke koppen, informatieve teksten en prachtige beelden van hun recente projecten.


Waarom kiezen voor UP-TO-DATE WebDesign?

Waarom heeft Wouter Goegebeur ervoor gekozen om zijn project aan ons toe te vertrouwen? Simpel. Omdat bij UP-TO-DATE WebDesign, we meer bieden dan alleen een mooie website. We bieden een complete, geïntegreerde online oplossing, waaronder onze geavanceerde Smart-Site technologie en onze innovatieve UP-TO-DATE My Business app.

Met onze app kan Wouter automatisch blogberichten, vacatures, events enz schrijven die vervolgens automatisch worden gedeeld via zijn social media kanalen en via nieuwsbrieven naar zijn adressenbestanden worden gestuurd. Dit helpt hem om zijn online aanwezigheid te versterken en een groter publiek te bereiken.


We hebben ook een professionele fotoshoot gedaan met UP-TO-DATE Fotografie om de website een professionele, persoonlijke toets te geven. Het resultaat is een site die net zo dynamisch en aantrekkelijk is als de dienstverlening van Wouter zelf.


Klaar om uw interieurdromen te realiseren?

Dit was een korte blik op de nieuwe Smart-Site voor onze klant Wouter Goegebeur. Bent u klaar om uw eigen interieurdromen te realiseren? Bezoek dan hier hun Smart-Site:


Blijf ons volgen via onze website www.uptodatewebdesign.com en onze sociale media kanalen voor meer updates over onze laatste projecten, innovaties en diensten. We kijken ernaar uit om van u te horen!

 

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak