Volg morgen live de prijsuitreiking van onze Smart-Site for Life actie


We bestaan met UP-TO-DATE WebDesign 4 jaar! Om dat te vieren doen we graag iets terug. Daarom  hebben we samen met de Hogeschool PXL een Smart-Site for Life actie georganiseerd. We hebben de voorbije weken en maanden, samen met de studenten van de Professionele Bachelor Communicatiemanagement, hard gewerkt om deze 11 goede doelen in de kijker te zetten en stemmen te verzamelen zodat zij een Smart-Site kunnen winnen. De 4 goede doelen met de meeste stemmen krijgen van ons een Smart-Site cadeau.

We willen iedereen alvast enorm bedanken voor de steun en inzet! Met vele duizenden stemmen en enorm veel extra zichtbaarheid voor de vrijwilligers en hun goede doelen, kunnen we nu al spreken van een geslaagd project. 

Morgen maken de Limburgse gouverneur Herman Reynders en algemeen directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL in Hasselt de winnaars bekend in de PXL-Congress zaal. Iedereen die erbij wil zijn is van harte welkom! Als je de uitreiking online wil volgen kan dat morgenvroeg live tussen 08:00 en 09:00 via ons YouTube en Facebook kanaal. 

Ontdek de nieuwe generatie Smart-Sites

Beter scoren online?

​​​​​​​Wij helpen u  graag verder.