Volg morgen live de prijsuitreiking van onze Smart-Site for Life actie


We bestaan met UP-TO-DATE WebDesign 4 jaar! Om dat te vieren doen we graag iets terug. Daarom  hebben we samen met de Hogeschool PXL een Smart-Site for Life actie georganiseerd. We hebben de voorbije weken en maanden, samen met de studenten van de Professionele Bachelor Communicatiemanagement, hard gewerkt om deze 11 goede doelen in de kijker te zetten en stemmen te verzamelen zodat zij een Smart-Site kunnen winnen. De 4 goede doelen met de meeste stemmen krijgen van ons een Smart-Site cadeau.

We willen iedereen alvast enorm bedanken voor de steun en inzet! Met vele duizenden stemmen en enorm veel extra zichtbaarheid voor de vrijwilligers en hun goede doelen, kunnen we nu al spreken van een geslaagd project. 

Morgen maken de Limburgse gouverneur Herman Reynders en algemeen directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL in Hasselt de winnaars bekend in de PXL-Congress zaal. Iedereen die erbij wil zijn is van harte welkom! Als je de uitreiking online wil volgen kan dat morgenvroeg live tussen 08:00 en 09:00 via ons YouTube en Facebook kanaal. 

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak