Bereik dagelijks meer mensen online dan ooit tevoren


Regelmatig krijg ik tijdens één van mijn seminars de opmerking dat "klanten vinden online niet goed werkt" want het komt vooral neer op vertrouwen. De sterkste argumenten om met iemand samen te werken komen van mond tot mond reclame. Dat kan wel zo zijn, maar je moet nog steeds je doelgroep op regelmatige basis bereiken om te zorgen dat je top of mind blijft. Pas als mensen aan je denken, zullen ze over je praten.
Statistieken tonen aan hoe eenvoudig we mensen via digitale communicatie kunnen bereiken. Dagelijks zijn er meer mensen van alle leeftijden online dan ooit tevoren. Dat hebben we te danken aan de snelheid van het internet en de toestellen die we vandaag hebben. De smartphone is dit jaar officieel populairder geworden dan alle andere toestellen om te surfen. Dat wil ook zeggen dat het design van een website minder belangrijk wordt dan inhoud en kwalitatieve antwoorden.De volgende stap zal draagbare toestellen worden zoals digitale brillen, aangestuurd door spraaktechnologie en gebaren-herkenning. Geen verre toekomst meer, want Apple zou druk bezig zijn om hun brillen in 2020 te lanceren. Hoog tijd dus om een tandje bij te steken, want het wordt heel moeilijk om die vooruitgang nog bij te benen zodra dit het grote publiek bereikt.


Branding & naamsbekendheid belangrijker dan ooit


Mensen online bereiken met een traditionele website voldoet al lang niet meer. Door een website nog steeds te bekijken als een naamkaartje of een info-brochure online, hanteer je nog steeds dezelfde denkwijze die marketeers hadden in de beginjaren van het internet. Alleen is het er vandaag allemaal wat mooier op geworden, maar feitelijk komt het in de basis nog steeds op hetzelfde neer. 

Ondertussen zetten succesvolle bedrijven actief in op de belangrijkste social media en nieuwsbrieven om hun doelgroep te bereiken. Want daar zit namelijk je doelgroep in de eerste plaats, en niet op je website. Door pro-actief de mensen te bereiken positioneren zij zichzelf als een expert in hun vakgebied. 

Alleen kost dit vaak teveel tijd, geld en kennis om hier op de juiste manier op in te zetten. Daarom hebben wij een Smart-Site of een Smart-Blog (naast een bestaande website of webshop) bedacht. Met één druk op de knop kan je automatisch een groot publiek online bereiken via social media en nieuwsbrieven. 
Belangrijkste troeven van onze strategie:

  • je komt eenvoudig hoger in de zoekresultaten van Google
  • 1-malige investering - Een Smart-Site of een Smart-Blog heb je voor altijd, zelfs met de komst van nieuwe technologieën zoals de digitale brillen
  • content blijft voor altijd up-to-date online in Google-diensten
  • Gratis maandelijkse opleidingen in onze kantoren te Hasselt (ook mogelijk via YouTube & webinar)
  • zoekresultaten lopen rechtstreeks via Google-diensten 
  • geen onderhoudscontracten of bijkomende kosten 
  • nieuwsberichten kunnen zelfs via smart-phone of per mail gedeeld worden 
  • nieuwe berichten worden automatisch gedeeld met social media 
  • nieuwe berichten (kunnen) automatisch verzonden worden via een nieuwsbrief per mail
  • enorme tijdsbesparing om een groot publiek online te bereiken

Bekijk hier meer dan 340 Google Reviews over onze aanpak en onze klanten aan het woord.Wilt u zelf eenvoudig een groot publiek bereiken online? Wilt u ook met 1 druk op de knop al uw social media en nieuwsbrieven automatisch up-to-date houden? Hebt u genoeg van dure websites die geld blijven kosten? Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek en ontdek de voordelen van onze unieke strategie.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak